i reprizira

Poljoprivredna TV prenosi sve večeri 'Aurea festa 2015.'

Foto: Duško Mirković/PIXSELL
Poljoprivredna TV prenosi sve večeri 'Aurea festa 2015.'
30.08.2015.
u 22:47
Kako je poznato ta televizija emitira program na četiri platforme u našoj zemlji(Maxtv,Bnet,Viptv i Evotv), kao i na Hometv u susjednoj Bosni i Hercegovini.
Pogledaj originalni članak

Sedmodnevni „Aurea fest“ u Požegi počeo je u nedjelju uvečer i traje do zaključno sa 5. rujnom, a sve festivalske večeri sa pozornice na Trgu sv. Trojstva izravno prenosi Poljoprivredna TV, te još putem streminga na videoportalu pozeski.hr

Kako je poznato ta televizija emitira program na četiri platforme u našoj zemlji (Maxtv, Bnet, Viptv i Evotv ), kao i na Hometv u susjednoj Bosni i Hercegovini.

- Pored toga svakoga dana u poslijepodnevnim satima na tim platformama emitiramo reprize prethodne večeri - kaže glavni urednik Poljoprivredne TV Ivan Ril dodavši da će to ostvariti produkcijski tim sa pet kamera koje će snimati događanja na pozornici i dvije za snimanje pratećih zbivanja.

Inače raspored prijenosa i repriza moguće je vidjeti na njihovoj stranici poljoprivredna.tv

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.