Predozirala se?

Polusestra Julije Roberts pronađena mrtva u Los Angelesu!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Julia Roberts
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Julia Roberts
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Julia Roberts
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Julia Roberts
10.02.2014.
u 23:00
Velika obiteljska tragedija dogodila se Juliji i Ericu Robertsu. Naime, njihova mlađa polusestra pronađena je mrtva u ponedjeljak ujutro, piše NY Daily News...
Pogledaj originalni članak

Velika obiteljska tragedija dogodila se Juliji i Ericu Robertsu. Naime, njihova mlađa polusestra pronađena je mrtva u ponedjeljak ujutro, piše NY Daily News. Nancy Motes imala je 37 godina, a navodno se predozirala. Obitelj je putem glasnogovornika potvrdila njezinu smrt.

– U najdubljoj tuzi potvrđujemo da je Nancy Motes pronađena mrtva u Los Angelesu, javio je glasnogovornik obitelji. – Obitelj je šokirana i shrvana – nastavljaju u priopćenju. U kolovozu je Motes dala intervju u kojem je progovorila o svom odnosu s polusestrom. Otkrila je tada da ju je Julia često zadirkivala zbog problema s težinom.

– Kada sam bila srednjoškolka, Julia mi je davala do znanja da sam preteška i kako moram na dijetu. Nije mi to davala do znanja na baš lijep način. Bila sam povrijeđena i tužna – rekla je Motes. Budući da je pretjerala sa svojom tjelesnom težinom, odlučila se na drastičnu dijetu te ugradila želučanu premosnicu. Tijekom spomenutog intervjua Motes je živjela sa zaručnikom, s kojim je planirala i svadbu u svibnju ove godine.

>>Julia Roberts: Život nakon tridesete pravo je blaženstvo

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.