ZANIMLJIVA EPIZODA

Ponovno rekord: Ekipa debitanata rasturila 'Potjeru', briljirao 18-godišnji student

Foto: HRT/Screenshot
Kviz 'Potjera'
Foto: HRT/Screenshot
Kviz 'Potjera'
Foto: HRT/Screenshot
Kviz 'Potjera'
Foto: HRT/Screenshot
Kviz 'Potjera'
21.12.2020.
u 19:29
Trojac u sastavu Matija, Ivan i Domagoj u završnoj igri imali su čak 19 koraka prednosti, što je bilo nedostižno za lovkinju Moranu Zibar. Inače, time su i izjednačili dosadašnji rekord u koracima završne potjere.
Pogledaj originalni članak

Večerašnja epizoda popularnog kviza 'Potjera' donijela je pobjedu ekipe koju su činili debitanti. Trojac u sastavu Matija, Ivan i Domagoj u završnoj igri imali su čak 19 koraka prednosti, što je bilo nedostižno za lovkinju Moranu Zibar. Inače, time su i izjednačili dosadašnji rekord u koracima završne potjere. 

Ekipi je na kraju pripalo 56 tisuća kuna, budući da su svi ostali na osvojenim iznosima iz prve minute. Posebno je impresivan bio nastup 18-godišnjeg studenta farmacije Domagoja iz Karlovca, koji je u prvoj minuti osvojio 31.500 kuna, a u završnoj Potjeri je znao i dva pitanja koja Morana nije znala: "Tko je u romanu 'Sentimentalni odgoj opisao odgoj francuske mladeži prije revolucije 1848.". Morana je odgovorila Zola, a Domagoj je znao da se radi o Flaubertu. Drugo pitanje bilo je "Biografiju koje pjesnikinje konstruira Irena Vrkljan u knjizi 'Marina ili O biografiji', a odgovor je bio Cvetajeva.

Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: HRT

- Domagoj vi ste otkriće, rekla mu je Morana,  Lokas je dodao kako natjecatelj ima samo 18 godina. 

- Dogovorili smo se da ćemo igrati ziheaški i ispunili smo što smo planirali, kazao je na kraju Domagoj, a Lokas ih je pohvalio na skromnosti i pozvali da se prijave u Milijunaš. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DA
dadada5
19:55 21.12.2020.

puno bolji nastup malog farmaceuta nego one male koja zeli emigrirat i kojoj iz nekog razloga tepaju da je novi lovac