TIN GOJKOVIĆ

Popularni hrvatski TikToker sudjelovao na događaju koji je organizirao NATO

Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
18.10.2024.
u 15:42
Popularni influencer Tin Gojković, poznatiji kao Goc, sudjelovao je na NATO-voj prezentaciji Ramstein Flag 24 u Ateni.
Pogledaj originalni članak

TikTok je odavno demantirao početne predrasude da nudi samo zabavu i besmisleni sadržaj. Danas, ova platforma postaje važan kanal za širenje ključnih informacija i povezivanje mladih s ozbiljnim temama. Influenceri poput hrvatskog TikTokera Goca-Tina Gojkovića, više nisu samo zabavljači – oni preuzimaju ulogu digitalnih ambasadora, sudjelujući u važnim događajima i približavajući svojim pratiteljima ključna pitanja, poput globalne sigurnosti.

Nedavno je Goc, kojeg prati 362 000 ljudi, a član je popularne TikTok zajednice Crew koju je osnovao stručnjak za TikTok Dario Marčac, sudjelovao na NATO-voj prezentaciji Ramstein Flag 24 u Ateni. Ovaj događaj, koji je obuhvatio najnovije obrambene tehnologije i ciljeve Saveza, omogućio je influencerima poput Goca da iz prve ruke dožive kako funkcionira moderna obrana te da te informacije prenesu svojoj publici.

Goc je priznao kako mu je ovo iskustvo bilo poput filma: - Osjećao sam se kao u 'Top Gunu', okružen pilotima i avionima. Bilo je fascinantno vidjeti sve te tehnologije i bolje razumjeti kako NATO doprinosi sigurnosti. Drago mi je što mogu svojim pratiteljima pokazati koliko su ove teme važne. Ova prilika omogućila mi je da bolje razumijem što NATO radi i koliko je važno da mladi shvate njihovu ulogu u očuvanju globalne sigurnosti - kazao je mladi influencer. 

Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album

VEZANI ČLANCI:

ROBERT KNJAZ:

'Mama, baka i ja smo bili podstanari i često se selili, pamtim stari Jarun i kućice uz potok'

Od početaka na OTV-u do danas, na neki je način u hrvatskom TV prostoru inaugurirao prepoznatljivi format. Ići u mjesta, razgovarati s poznatim i nepoznatim ljudima, nerijetko, što bi rekli u Dalmaciji "oriđinalima", razobličiti i razotkriti kontekst snimanja i situacije u kojoj se zatekne. Od "Svlačionice", "Mjenjačnice", "Koledžicom po svijetu", "Zaleđa", "Rekonstrukcije" ili "Hrvatskih velikana" i do upravo na HRT-u predstavljenog serijala o najljepšim europskim selima, Robert Knjaz je nekako uvijek tu i rado gledan.

Ovakvi događaji pokazuju kako TikTokeri danas igraju ključnu ulogu u komunikaciji s mlađim generacijama. Njihova sposobnost da pojednostave kompleksne teme i učine ih pristupačnima donosi novu dimenziju u načinu na koji informacije dolaze do publike. Crewov angažman na ovom događaju dokazuje koliko su influenceri značajni u širenju pozitivne komunikacije i povezivanju zajednica, premošćujući jaz između institucija poput NATO-a i digitalne generacije.

VIDEO Obožavatelji u šoku zbog tragične smrti Liama Paynea, ispred hotela su zapalili svijeće i pjevali

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.