RIM TIM TAGI DIM

Potpuna ludnica zavladala je u press centru tijekom nastupa Baby Lasagne! Pogledajte atmosferu

Foto: Samir Milla
Foto: Samir Milla
Foto: Samir Milla
Foto: Samir Milla
Foto: Samir Milla
Foto: Samir Milla
Foto: Samir Milla
Foto: Samir Milla
Foto: Samir Milla
Foto: Samir Milla
Foto: Samir Milla
Foto: Samir Milla
11.05.2024.
u 23:09
Središnji prostor press centra bio je pretijesan za sve, a najveći show napravili su krvatski novinari, koji su podignuli naše zastave i oduševljeno plesali "Rim Tim Tagi Dim".
Pogledaj originalni članak

U press centru Eurovizije u izložbenom i kongresnom centru MalmöMässan tik do Malmö Arene natjecanje prati više od 1000 akreditiranih novinara, koji su napravili atmosferu kao na nogometnoj utakmici. Najviše se plesalo kada su na sceni bili predstavnici Litve, Španjolske i Grčke, no prava euforija ponovno je nastala kada se pojavio naš Baby Lasagna. 

Središnji prostor press centra bio je pretijesan za sve, a najveći show napravili su krvatski novinari, koji su podignuli naše zastave i oduševljeno plesali "Rim Tim Tagi Dim". A da je Marko itekako popularan najbolje smo vidjeli u razgovoru s austrijskim novinarima, koji sjede pokraj nas. Pitali su nas znači li išta "Rim Tim tagi dim" na hrvatskom, ali i otkrili kako su već počeli gledatti smještaje po Zagrebu u svibnju iduće godine. 

 

VIDEO: Atmosfera na vrhuncu: Cijeli Europski trg plesao uz Baby Lasagnu

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.