Downton Abbey

Povratak vlastelina kojima se klanja i Kate Middleton

Foto: Promo
Povratak vlastelina kojima se klanja i Kate Middleton
16.12.2015.
u 09:23
Životi plemićke obitelji Crawley te njihovi usponi i padovi u prvim desetljećima 20. stoljeća intrigiraju gledatelje diljem svijeta te BBC-jevu uspješnicu u prosjeku po sezoni prati 11 milijuna ljudi.
Pogledaj originalni članak

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton toliko je očarana serijom "Downton Abbey" da je glumce posjetila na setu u Londonu, voli je i George Clooney koji je sudjelovao u božićnom spotu, a čak je i jedno vino u Francuskoj nazvano po njoj...

Životi plemićke obitelji Crawley te njihovi usponi i padovi u prvim desetljećima 20. stoljeća intrigiraju gledatelje diljem svijeta te BBC-jevu uspješnicu u prosjeku po sezoni prati 11 milijuna ljudi. S jednakim oduševljenjem seriju je prihvatila i domaća TV publika, a kao pravi božićni dar HRT na svom Prvom programu od 28. prosinca u 20 sati prikazuje petu sezonu.

Crowleyeve zatječemo u 1924. godini kada nova laburistička vlada počinje promjene koje se osjećaju diljem zemlje, a zadiru i u život vlasnika i posluge na vlastelinskom imanju na kojem Robert, Mary i Branson i dalje vode bitku s najvažnijim ciljem – kako osigurati budućnost za sljedeće naraštaje u Downtonu.

Seriju ovjenčanu s 11 Emmyja, tri Zlatna globusa i dvije BAFTA-e, osim od ponedjeljka do četvrtka, moći će se pratiti i na novoj multimedijskoj platformi HRTi (www.hrti.hr).

>>Downton Abbey - britanska serija radi koje je vintage opet IN!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.