na udaru javnosti

Poznata Srpkinja koju su povezivali s imućnim Hrvatom razljutila pratitelje: 'S mozgom nešto nije u redu'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
19.03.2020.
u 09:45
- Ja mislim da je taj virus umjetnim putem nastao, to je moje mišljenje, možda sam u pravu, možda nisam. Smatram da oni sigurno imaju cjepivo za to već napravljeno unaprijed prije izvjesnog vremena- kazala je Zorannah.
Pogledaj originalni članak

Srpska modna blogerica Zorana Jovanović, poznatija pod nadimkom Zorannah, našla se na meti svojih obožavatelja nakon što je na internetu objavljen video u kojem iznosi svoje mišljenje o koronavirusu.

- Ja mislim da je taj virus umjetnim putem nastao, to je moje mišljenje, možda sam u pravu, možda nisam. Smatram da oni sigurno imaju cjepivo za to već napravljeno unaprijed prije izvjesnog vremena- kazala je Zorannah koju na Instagramu prati gotovo 900 tisuća pratitelja.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Svojim obožavateljima iznijela je i svoje predviđanje na koji će se način zaustaviti širenje virusa - Strateški je bilo plasirano tamo gdje je, otišlo je predaleko, to je moje mišljenje, ne mora da znači da sam u pravu, možda sam potpuno pogrešno shvatila. Mislim da će se za nekoliko tjedana čarobno pojaviti to cjepivo i da će se sve vratiti u normalu do 5. mjeseca - istaknula je i izazvala bijes brojnih pratitelja.

"S mozgom vidimo da se dogodilo nešto strašno", "Mišljenje i dupe ima svatko", "Tko je ova kreatura", "Nemoj samo ti da komentiraš ovakve teme", samo su neki od komentara.

Inače, Zoranu su prošle godine povezivali s Mateom Šarićem, sinom poduzetnika Marijana Šarića. Navodno je upravo zbog njega sve češće boravila u našoj metropoli. Oboje su se hvalili zajedničkim izlascima po noćnim klubovima Zagreba i Beograda, a njihova romansa navodno je pukla sredinom godine.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

PA
Pajo
10:38 19.03.2020.

Bravo VL. Iz vase domovine nam sto vise ovakvih vijesti dajte. Moze poneka i iz susjedne Hrvatske. Pa volite vi vasu bratsku Hrvatsku.

Avatar moj_bravo
moj_bravo
10:30 19.03.2020.

Strašno! Nema ona mozak ima samo pipicu.

Avatar FrenkiNino
FrenkiNino
10:36 19.03.2020.

Diko ako si ti " veštačka"...