zanimljiva radionica

Poznati chefovi pokazali su svoje umijeće pripreme delicija na Food film festivalu Zagreb

Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
13.10.2023.
u 15:36
Chef Marin Rendić iz Bistroa Apetit, Chef Christian Misirača iz Nautic cluba Pojoda, Chef Tomislav Bilić iz Purple monkeya i Chef Branko Kusovac iz restorana Al Dente na COOKING CLASS-u by Metro i Zepter pokazali su svoje umijeće pripreme delicija kad kuhaju svojim najmilijima kući, kad je cijela obitelj na okupu i kad se gleda neki dobar film
Pogledaj originalni članak

U četvrtak je na FOOD FILM FESTIVALU ZAGREB održana zanimljiva radionica još zanimljivijih Chefova. Kuhalo se, pričalo, smijalo i naravno, dobro jelo.

Chef Marin Rendić iz Bistroa Apetit, Chef Christian Misirača iz Nautic cluba Pojoda, Chef Tomislav Bilić iz Purple monkeya i Chef Branko Kusovac iz restorana Al Dente na COOKING CLASS-u by Metro i Zepter pokazali su svoje umijeće pripreme delicija kad kuhaju svojim najmilijima kući, kad je cijela obitelj na okupu i kad se gleda neki dobar film.

VEZANI ČLANCI

Chef Rendić sa svojim sous sefom Markom Cohom pripremao je prženu tjesteninu s tatarskim biftekom i tuna paštetom, Tomislav Bilić pripremao je popularne gyoze te pokazao kako ih napraviti jednostavno i brzo, spojio je kozice i svinjetinu s azijatskim začinima Kotanyia, Chef Branko Kusovac po prvi put u životu, kako je rekao, spojio je kozice i pistacio te napravio senzacionalnu tjesteninu, ovaj put u kolutu velikog Grana Padana, a kući, Grana Padano na samom kraju samo pospe po pripremljenoj pašti.

Chef Christian Misirača napravio je savršene tortilje s odležanim junećim striplonom, karameliziranim lukom i cheddrom, senfom s medom i salatom. Radionicu je moderirala Suzy Josipović, ujedno organizatorica Food film festivala by Coca-Cola, a svi posjetitelji uživali su u delicijama naših Chefova, ali ponešto i naučili, na primjer: kako se koje meso zatvara, da se svaka tjestenina može i pržiti u ulju, kako prirediti tijesto i smjesu za gyoze te kako se priprema pašta i koliko se kuha da bude savršeno al dente.

Food film festival traje još do subote, na repertoaru su još tri filma "Air" i "Tar" te dječji film "Lyle, Lyle crocodile", nemojte ga propustiti.

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila da uživa u alkoholu: 'Kada sam rodila, rekli su mi da trebam piti što više piva'

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.