Novi biznis

Poznati reper osniva fond za legalan uzgoj marihuane

Foto: Instagram
Snoop Dogg
Foto: Instagram
Snoop Dogg
Foto: Filip Brala/PIXSELL
'10.07.2013., Novalja - Americki reper Snoop Dogg, odnosno Snoop Lion, nastupio je u prepunom klubu Papaya na Zrcu u sklopu Fresh Island festivala. Photo: Filip Brala/PIXSELL'
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
snoop dogg
09.02.2015.
u 16:00
Sredstva iz fonda, u koji Snopp Dogg planira uložiti 25 milijuna dolara, moći će koristiti oni koji nemaju dovoljno sredstava da sami pokrenu posao
Pogledaj originalni članak

Jedan od najvećih zagovornika legalizacije marihuane u svijetu showbiza, Snoop Dogg, spreman je na novi poslovni pothvat. Zločesti dečko koji ne skriva koliko uživa u konzumiranju "trave" odučio je uložiti pozamašan iznos u razvoj legalnog uzgoja marihuane.

Naime, reper planira osnovati fond koji će financirati uzgajivače koji nemaju dovoljno sredstava da sami pokrenu posao. On će im materijalnom pomoći dati vjetar u leđa, a dalje je sve na njima.

Kako ne bi imao problema sa zakonom, Snoop Dogg sredstva će davati samo onima koji će se baviti legalnim biznisom. Za kupnju potrebne tehnologije potrebne za uzgoj i preradu reper će izdvojiti 25 milijuna dolara, a siguran je da će mu se ta investicija itekako vratiti.

Foto: Instagram

>>Snoop Dog ponovno u Hrvatskoj, otvorit će hip hop festival na Zrću

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MD
mdma
17:20 09.02.2015.

Bolje da pomogne sirotinji, a, ziza neka je ilegalna da je bolje uzivati.