Stala u njegovu obranu

Pratitelji napali Ellinog supruga zbog fotke s kćeri, a ona im odgovorila bez dlake na jeziku

Foto: Instagram
Charles Pearce, suprug Elle Dvornik
Foto: Instagram
Charles Pearce, suprug Elle Dvornik
Foto: Instagram
Charles Pearce, suprug Elle Dvornik
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Instagram
19.04.2020.
u 20:32
Suprug Elle Dvornik, Charles Pearce, zbog fotografije s kćeri izazvao je burnu raspravu na svom Instagram profilu.
Pogledaj originalni članak

Otkako je njihova obitelj narasla za još jednog člana, Ella i Charles ponosno objavljuju svakodnevno slike malene kćerkice Lumi Wren. Ponosni tata je svoju dvomjesečnu kći fotografirao te objavio fotku, a ispod toga je nastala prava rasprava.

- Lumi Wren je sretna zbog vikenda - napisao je radosni otac, a pratiteljica je uzvratila:

"Ali zato vi još uvijek niste otkrili kamilicu i gazu...Tuga".

Nije trebalo puno vremena da joj Ella uzvrati.

Foto: Instagram

- Lumi nema nikakve upale, možda joj se stvorio krmeljčić od spavanja. Ali zato si fakat morala zumirati. Ok, svi imamo previše vremena pa je oprošteno što tražiš mane bebama na Instagramu - napisala joj je, a prijepiska je ubrzo uklonjena.

Međutim, još jedna pratiteljica je napisala isti komentar koji je također izazvao oštre reakcije.

"Umijte ti dijete u kamilici zbog krmeljića. Dobronamjeran savjet", napisala je ona.

"Je*ote ovih svraka što se našle komentirati", "Zašto neki ljude prate druge da bi pljuvali po njima", "Ludih žena, dijete ide zumirati i tražiti joj mane, bolesnice", "Tužno je kako je narod negativan danas", samo su neki od upućenih komentara u raspravi. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

CR
crocro
21:11 19.04.2020.

Dragi Bože, pa zar nas baš svakodnevno trebate opterećivati s ovim ljudima. Tko su uopće oni da ih pratite svakodnevno kao kraljevsku obitelj. Pa kraljevska obitelj ne zaslužuje svakodnevne naslove po novinama, oni imaju svoj način života i neka ga tako provode, nas to ne treba zanimati. Tko je mlada dama i što je učinila za Hrvatsku da se svakodnevno pojavljuje u novinama s detaljima iz njihove sobe. Njezin otac Dino? Apsolutno DA. Bio je netko i nešto. Njezin djed Boris DA, bio je netko i nešto i da se o njima piše to bih podržao. Ali kćerka nije pjevačica, nije glumica, nije redateljica, nije doktorica, tj. nije ništa značajno što bi joj donosilo publicitet. A mi moramo čak znati i sve o njihovoj djeci, što na sebi imaju od odjeće, da li koje plače po noći io da li u jutro ima krmelje nakon spavanja. Pa kuda smo mi otišli? Danas nam se dokroti bore za živote i daju sve od sebe da nas spase po cijenu svoje zaraze. A što pišemo o njima, da li znamo koliko rade u smjeni i što sve pod stresom rade a što sve i kako rade kirurzi. Dajte pišite malo o njima, pišite o drugim našim učenim ljudima u raznim znanostima koji izravno doprinose naprtetku Hrvatske i građana. Prevršili ste svaku mjeru pisanja o ovim ljudima. Niti je gledljivo niti čitljivo. Koga zanima kakve papuče oni nose na nogama ili idu bosi, dok mi strahujemo od smrtnoga virusa i ograničavamo svoje kretanje i ponašđanje, mijenjaju nam se životi i životne navike. Pišite o nekome tko je zaslužan. Halo.

Avatar drug Joža
drug Joža
21:13 19.04.2020.

Otac? Nije to djed? Dajte još jednom pogledajte...

CR
Crocop79
20:59 19.04.2020.

ovo je zaista novinski članak?