POZITIVNI NA LJUBAV

Predivna zadarska glumica stigla kući s 15 godina starijim dečkom iz Srbije

Foto: Instagram
Tihana Lazović
Foto: Instagram
Tihana Lazović
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zagreb: Premijera prve hrvatske zombi komedije iz budućnosti Posljednji Srbin u Hrvatskoj
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
Foto: Instagram
23.06.2020.
u 14:42
Ljubav je u zraku na relaciji Beograd-Zadar za poznati regionalni glumački par Tihanu Lazović i Branislava Trifunovića, brata poznatog glumca Sergeja Trifunovića koji je inače predsjednik Pokreta slobodnih građana u Srbiji.
Pogledaj originalni članak

Na humanitarnom teniskom turniru Adria Tour Zadar koji je naprasno prekinut jer je kod bugarskog tenisača Grigora Dimitrova potvrđen koronavirus bile su mnoge poznate face. Tako se na tribini našla i popularna zadarska glumica Tihana Lazović s dečkom Branislavom Trifunovićem koja je s njim u nedjelju gledala meč Danila Petrovića i Marina Čilića.

Bili su među nekoliko tisuća posjetitelja koji su pratili zadarski spektakl koji je nažalost postao novo žarište koronavirusa kada je potvrđeno da od COVIDA-19 boluju i naš prvi reket Borna Ćorić te još dva trenera. Danas tijekom dana koronavirus potvrđen je i kod srpskog tenisača Novaka Đokovića koji se odbio testirati u Hrvatskoj.

Inače, Tihana i Branislav, ako je suditi prema društvenim mrežama, su nerazdvojni i uživaju u svakom trenutku. U Zadru se kupaju i uživaju u godišnjem odmoru. Glumici na račun lijepe pojave pristižu komentari i pohvale, a kolegica Nataša Janjić upitala ju je jesu li oni "ekipa s corona partyja?".

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Foto: Žarko Bašić/Pixsell

Zadranka joj je odgovorila da "gdje god njih dvoje dođu, odmah je party".

Inače, ljubav zadarske glumice Tihane Lazović i beogradskog glumca Branislava Trifunovića razotkrili su poljupci i nježni zagrljaji na premijeri filma “Ajvar” održanoj u Beogradu. Mlađi brat glumca Sergeja Trifunovića nije se obazirao na fotoreportere i snimatelje na premijeri filma, a ni Tihana ne taji da su u vezi. Ona je puno vremena provodila u Beogradu gdje je snimala seriju “Tajkun” u kojoj glumi lik Ksenije, a na pitanje novinara iz Srbije veže li je, osim snimanja serije, sada uz Beograd i ljubav prema Branislavu Trifunoviću, glumica je za Kurir odgovorila potvrdno:

– Da, veže me i ljubav, ali ne govorim o privatnom životu za medije. S 15 godina starijim Trifunovićem Tihana je u vezi nekoliko mjeseci, a premijera “Ajvara” u kojem glumi Sergej Trifunović njihovo je prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti. Kako pišu mediji u Srbiji, Branislav je dosad bio u vezi s voditeljicom Aidom Alilović Jokanović, manekenkom Nadeždom Dimitrijević i glazbenicom Aleksandrom Erić Duende.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zagreb: Premijera prve hrvatske zombi komedije iz budućnosti Posljednji Srbin u Hrvatskoj
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Tihana je pak šest godina bila u vezi s redateljem Ivanom Sikavicom s kojim je i živjela, ali ni tada nije htjela otkrivati detalje o svom ljubavnom životu i radije priča o poslovnim uspjesima kojih ova mlada glumica ima mnogo. Ova 30-godišnjakinja osvojila je dvije Zlatne arene, prvu za ulogu u filmu “Šuti” Lukasa Nole, a drugu za ulogu u filmu “Zvizdan” Dalibora Matanića. Prije četiri godine na Berlinaleu u Berlinu Tihana je predstavljena kao mlada glumačka nada u sklopu projekta European Shooting Stars, a prije nje tu su čast imale i hrvatske glumice Zrinka Cvitešić i Marija Škaričić.

Sve ljubavi Severine Kojić: Neke je krila, a o drugima rado pričala


 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 47

SP
Sparks18
15:02 23.06.2020.

Ona je zadranka koliko ja novozelanđanin.

CO
Content
15:57 23.06.2020.

Predivna? Kaj fakat? Š'a da? U Zvizdanu joj cice do pupka, a tada oko 28 imala :( Velite zaljubljeni? Je, prva 3 mj. se ne jede, ne spava, a živi od ljubavi. Za pol godine naslov: "Predivna zadarska glumica razišla se s bratom poznatog beogradskog glumca"..bla,,bla..bla..

BO
Boorej
16:22 23.06.2020.

Lazović, pa Hrvatica? Hahaha