SITNO BROJI

Prelijepa supruga Frane Lasića pokazala kako uživa u trudnoći

Foto: Instagram
Milena Lasić
Foto: Instagram
Milena Lasić
Foto: Instagram
Milena Lasić
Foto: Instagram
Milena Lasić
17.09.2020.
u 18:00
Beogradska umjetnica Milena Franina je četvrta supruga, a nedavno je izjavio kako je ona osoba koja mu odgovara u svakom smislu jer je pametna, prelijepa i dobra
Pogledaj originalni članak

Milena Lasić (35), prelijepa supruga hrvatskog glumca i pjevača Frane Lasića (65) u sedmom je mjesecu trudnoće, a kako je nedavno objavila, u studenom će roditi sina. Milena je na Instagramu posljednjih dana objavila nekoliko fotografija na kojima se vidi kako sasvim dobro podnosi trudnoću.

Foto: Instagram
Milena Lasić

- Nekada mi je četvrtak bio omiljeni dan za izlazak ,a sada čaša cijeđene kod kuće i na spavanje - napisala je Milena pokraj fotografije. 

Beogradska umjetnica Milena Franina je četvrta supruga, a nedavno je izjavio kako je ona osoba koja mu odgovara u svakom smislu jer je pametna, prelijepa i dobra. 

Foto: PR
Foto: Tino Jurić/Pixsell
Foto: Tino Jurić/Pixsell
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
frano lasić
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Instagram

Podsjetimo, prvi brak sklopio je Majom Nikšić s kojom je dobio sina Janka i bivši supružnici su nakon razvoda ostali prijatelji. Drugi put se oženio s Ljiljanom iz Beograda i taj brak je bio jedan od najkraćih brakova na našoj estradi jer je potrajao tek tri tjedna. Treća supruga mu je bila Živa Stupnik s kojom je dobio dvoje djece; Luku i Linu.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DA
damyr26
21:26 17.09.2020.

Mama meni si promijenila pelene ali tati nisi kaže sin.

SJ
Samo ja
19:17 17.09.2020.

Eh Milena ode ti za novcima,a ovaj umire z a cc 5g.