potvrdila i supruga

Preminuo je glumac poznat po ulogama u 'Dexteru', 'Mentalistu' i 'Kućanicama': 'Obitelji je shrvana'

Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
02.08.2021.
u 08:30
Glumac je imao 60 godina, a vijest o smrti potvrdila je njegova supruga Elena Pickett.
Pogledaj originalni članak

Američki glumac Jay Pickett, najpoznatiji po ulozi u seriji General Hospital, iznenada je preminuo za vrijeme snimanja filma. Glumac je imao 60 godina, a vijest o smrti potvrdila je njegova supruga Elena Pickett. 

Glumac je snimao film Treasure Valley, na kojem je radio kao glavni glumac i scenarist, a na društvenim se mrežama od njega oprostio i redatelj filma Travis Mills

"Jay Pickett, naš vodeći čovjek, pisac, producent i tvorac ovog filma iznenada je preminuo dok smo bili na lokaciji i pripremali se za snimanje scene. Srca su nam slomljena i tugujemo s njegovom obitelji koja je shrvana ovom šokantnom tragedijom", kazao je Mills. 

Redatelj je dodao i da ne postoji službeno objašnjenje uzroka smrti glumca, no da se čini da je bila riječ o srčanom udaru. Dodao je i da su svi učinili sve da Jay preživi, ali nažalost, nisu uspjeli. 

Inače, Jay je imao brojne epizodne uloge u megapopularnim serijama kao što su ''Dexter'', ''Mentalist'', ''Kućanice'' i ''Navy CIS LA''. Ipak, slavu je stekao glumeći u sapunicama ''General Hospital'' i ''Days of Our Lives''.  

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.