'BUBULJICA OSTALA'

Prepoznajete li ga? Slavni glumac objavio fotku iz rane mladosti

Foto: Instagram
Prepoznajete li ga? Slavni glumac objavio fotku iz rane mladosti
10.05.2017.
u 10:48
'Ja sam mislio da je ovo Zlatan Ibrahimović'
Pogledaj originalni članak

Kad sam bio srednjoškolac ja, bubuljica jedna ostala - napisao je na Instagramu poznati glumac i komičar Andrija Milošević.

Andrija je najpoznatiji po ulozi u seriji 'Andrija i Anđelka', a da mu smisao za humor ne manjka i u stvarnom životu, dokazuju brojne objave koje redovito nasmiju njegove fanove.

- Ja sam mislio da je ovo Zlatan Ibrahimović - komentirao je Andriji jedan od obožavatelja.

Jedna je djevojka zaključila kako je glumac u mladosti izgledao kao holivudski glumci Joseph Gordon-Levitt i Keanu Reeves. 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

GL
glavaticro
11:03 10.05.2017.

da li u srbiji pisu o nasim flumcima,komicarima,pjevacima?