oduševila

Prepoznajete li lijepu balkansku glumicu na fotki iz djetinjstva? 'Kabriolet u srcu od malih nogu'

Foto: instagram
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Foto: RTL
Foto: RTL
Andrija i Anđelka
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: instagram
01.08.2021.
u 09:00
Fanovi su vrlo brzo komentirali kako ih to podsjeća na vlastitu djetinjstvo i njihove autiće, ali i to kako je Anđelka bila jako simpatično dijete.
Pogledaj originalni članak

Srpska glumica i zvijezda serije "Andrija i Anđelka", Anđelka Prpić (36) na svom Instagramu oduševila je pratitelje fotografijom iz djetinjstva na kojoj se nalazi u dječjem autiću. 

"Kabriolet u srcu od malih nogu", napisala je glumica šaljivo pored fotografije aludirajući da i danas voli kabriolet. 

Foto: instagram

Fanovi su vrlo brzo komentirali kako ih to podsjeća na vlastitu djetinjstvo i njihove autiće, ali i to kako je Anđelka bila jako simpatično dijete. 

Podsjetimo, nedavno se ponovno osvnrula na razvod od Darija Prpića s kojim je bila devet godina u braku i s kojim ima sina Jakšu.  

- Kada smo bivši suprug i ja shvatili da je to kraj, sjeli smo s njim i sve mu objasnili. Naravno, u okvirima koliko jedan sedmogodišnjak može razumjeti. Jakša je razumno dijete, a i mi smo se rastali civilizirano, tako da nije bilo velikih problema. Važno mi je bilo i da se posavjetujemo s dječjim psihologom kako bi sve prošlo što bezbolnije. - rekla je Anđelka za Gloriju kako su cijelu situaciju objasnili sinu.

VIDEO>> Vesna Dragojević: “Naši unuci obožavaju Oliverove pjesme, a najviše vole Nadalinu”

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Tata1208
Tata1208
13:53 01.08.2021.

Dok u civilizaciji u ovo vrijeme ljudi idu na mise, u trofaznim medijima samo pamfleti o trofaznjacima. Uz plaću u omraženim Hrvatskim kunama. I tak godinama.

DE
Demigodessnixie
11:09 01.08.2021.

Jos samo da shvatimo pojam "balkanska" glumica i poveznicu s Hrvatskom

DU
Deleted user
19:02 01.08.2021.

Tako bih rado pročitao par riječi o Tumurbaatar Enkhtungalag , predivnoj mongolskoj glumici .