odlazak kraljice

Prije 50 godina Elizabeta II. vlakom je stigla u Zagreb, a pradjed joj je iz Osijeka

Foto: vl
Prije 50 godina Elizabeta II. vlakom je stigla u Zagreb, a pradjed joj je iz Osijeka
Autori Vecernji.hr, Hina
08.09.2022.
u 20:36
Nakon posjeta HAZU, kraljica se uputila prema zračnoj luci odakle je nakon oproštaja otputovala prema Puli. Iz HAZU su povodom 50 obljetnice kraljičina dolaska skrenuli pažnju na tekst kraljičine zdravice tijekom ručka u Banskim dvorima koji dosad, osim u tadašnjim novinama, nije bio objavljen. Navode tako da je kraljica izrazila oduševljenje što je nju i njezinu obitelj posjet doveo "u drevni divni grad Zagreb" kao "središte bogate povijesti i kulture Hrvatske", da su vidjeli Dubrovnik i dio veličanstvenog obalnog pejzaža, bili su i u Đakovu.

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
EPILOG TROVANJA MLADIĆA

Znamo krivca za trovanje; no tko je kriv za širenje panike i lažnih vijesti?

Pokazalo se da većina čitatelja, nakon tekstova koji su se često samo prenosili, naslova koji su bili 'nabrijavajući', gdje su se dizale jake emocije, nisu niti čitali sadržaj tekstova iako su u mnogima već i bila točna pojašnjenja i provjerene informacije, već su se dali u osude i žustre rasprave kao da vladaju problematikom i kao da su stručnjaci u svim područjima- kaže Ankica Mamić, komunikacijska stručnjakinja.



Komentari 11

LU
Luster
00:43 09.09.2022.

Svako pet, hej, pet sekundi umre jedno dijete od gladi, hej od gladi, ali to nije vijest, ali "kraljica" zemlje koja je je jedna od glavnih remetilačkih faktora u svijetu, zbog koje EU i sada pati, a da ne govorimo o zemljama kroz povijest sa čijim su dobrima izgradili to odvratno carstvo, dakle dobija članak za člankom. Sućut obitelji.

PA
Pasdaran
21:25 08.09.2022.

Stara Titova drugarica, indirektna suučesnica u bleiburškom genocidu.

BE
Berri
23:05 08.09.2022.

Išla je Liza i kod Idi Amina "Dade", i kod El- Gadafija. Nije voljela crnce, ali za nju se nije smjelo reći da je rasistica.