MAJA BLAĆE

Prije četiri godine bila je najljepša Hrvatica, danas uživa u majčinstvu

Foto: Promo
Maja Blaće
Foto: Promo
Maja Blaće
Foto: Promo
Maja Blaće
Foto: Promo
Maja Blaće
27.06.2019.
u 20:16
- Sad mi je super. Ali, iskreno, u početku sam se malo mislila što će bebe od šest mjeseci ovdje raditi. Na kraju je toliko stvari za učenje o njihovim razvoju, za njihovu rekreaciju. Zaista je super - kazala je Miss Hrvatske 2015., majka 11-mjesečne Petre.
Pogledaj originalni članak

Bivša Miss Hrvatske, nekad Maja Spahija (26) , danas Maja Blaće sa svojom kćerkicom ovih dana uživa na radionici JUPI beba u sklopu 59. Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku. 

- Sad mi je super. Ali, iskreno, u početku sam se malo mislila što će bebe od šest mjeseci ovdje raditi. Na kraju je toliko stvari za učenje o njihovim razvoju, za njihovu rekreaciju. Zaista je super - kazala je Miss Hrvatske 2015., majka 11-mjesečne Petre. Mlada mama otkriva što joj je posebno drago.

- Obožava lopte. Čim ih vidi sve su njene, luda je za loptama, a po tom pitanju ima na koga i biti - kazala je s osmijehom lijepa Šibenčanka aludirajući na supruga, bivšeg košarkaša GKK Šibenik, Ivana Blaću. Maja i sedam godina stariji Ivan nedavno su proslavili prvu godišnjicu braka. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.