imao je 152 kilograma

Prije dvije godine pobijedio je u 'Životu na vagi' i skinuo 84 kg. Danas više ne izgleda ovako, a otkrio je i neke novosti

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Instagram screenshot
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
03.08.2022.
u 15:30
Bubi, pravim imenom Matek Petrović je rekao kako mu se život nije puno promijenio nakon showa, ali da je postao suprug i otac, te da je u životnu rutinu dodao i koji trening više.
Pogledaj originalni članak

Ni dvije godine nakon finalnog vaganja kandidata showa Život na vagi, pobjednik Matej Petrović (28) nije zaboravio koliko mu je taj show puno značio. Naime, u njega je ušao sa 152 kilograma, a izašao s 84,1 kilogram.

Sada je za RTL.hr progovorio o svom životu nakon showa. 

- Od mog sudjelovanja u showu prošle su dvije godine, a iako ste vjerojatno očekivali drugi odgovor život mi se nije puno promijenio - i dalje sam ostao Bubi kakav sam i bio. Društven, uporan i prije svega dosljedan -  rekao je i nastavio: - Postao sam suprug i otac prekrasnog sina te sam se vratio u uobičajenu životnu rutinu osim što sam, za razliku od prije, dodao i koji trening više. 

Podsjetimo, osim fizičkog izgleda, show mu je promijenio i ljubavni život. Naime, od samoga početka šuškalo se kako se Matej, zvan Bubi, zaljubio u asistenticu producenta showa Anju Glavaš, ali on to nije htio komentirati niti potvrditi sve do prošlog Božića kada je objavio prvu zajedničku fotografiju s Anjom na Instagramu.

Sretni par vjenčao se prošle godine u kolovozu, a postali su i roditelji. 

Glavna motivacija za ulazak u show bila mu je strah za budućnost, a prvenstveno ga je brinulo vlastito zdravlje. Matej je 10 godina bio rukometni golman, ali se zbog pretjerane tjelesne težine prestao baviti omiljenim sportom.

Iz rodnog Đurđevca se zbog posla preselio u Njemačku gdje je i nagomilao kilograme, prvenstveno zbog depresije i nostalgije koju je osjećao zbog preseljenja u inozemstvo.

- Trenutna kvaliteta života mi je posao-krevet-hrana. Htio bi se aktivirati i vratiti kakav sam bio kad sam se bavio sportom i uživao u svojem život - rekao je prije ulaska u show, a naglasio je i kako bi jednoga dana želio biti sretan i zadovoljan otac i suprug koji živi u Hrvatskoj.

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LA
lajh1985
15:58 03.08.2022.

On krivi odlazak u inozemstvo zbog vracanja kg...I ja sam vani pa se svaki dan ako nista bavim dizanjem utega. Ako si lijeno go.no si lijeno go.no i naci ces svaki izgovor zasto si lijen i neda ti se iz kuce van. Uglavnom je to da te posao koji delas 5 dana tjedno izmori makar si doma non stop na kompu:)