Bile su nerazdvojne

Prije smrti Amy je pokrenula postupak za posvajanje djevojčice

Foto: Pixsell
Prije smrti Amy je pokrenula postupak za posvajanje djevojčice
31.07.2011.
u 20:45
Pjevačica je htjela posvojiti desetogodišnju Danniku Augustine s otoka Sveta Lucija s kojom se jako zbližila prije dvije godine
Pogledaj originalni članak

Britanski mediji otkrili su da je pjevačica Amy Winehouse prije smrti pokrenula postupak za posvajanje djevojčice s otoka Sveta Lucija. Desetogodišnju Dannike Augustine glazbenica je upoznala prije dvije godine i proces posvajanja trebala je završiti ovo ljeto jer je već imala pristanak Dannikinih roditelja, koji nemaju dovoljno novca da bi uzdržavali kćer pa su zato i pristali povjeriti je Amy.

Djevojčica se nije odvajala od prerano preminule pjevačice kada bi ona došla na Svetu Luciju. Kako piše Sunday Mirror, zajedno su išle u šetnju plažom i na jahanje, a čak su jedna drugu oslovljavale s mama i kći.

– Amy mi je bila kao majka. Ona me zvala svojom kćerkom. Radovala sam se životu s njom u Londonu. Ne mogu vjerovati da je više nema – rekla je Augustine. Dannikina baka uvjerena je da bi je Amy posvojila jer joj je uvijek govorila kako je želi odvesti u Englesku i brinuti se za nju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

MA
madgalico
21:27 31.07.2011.

Sigurno bi joj uspjelo! ;)

LO
lojtra1
22:08 31.07.2011.

Ne znaš tko je luđi. \"Amy\" ili ovaj novinar. Uvaliti djevojčicu u alkoholičarsko-narkomansku sredinu jer kao novci i to... Zato svijet i ide u 3PM!

TO
Tot
23:02 31.07.2011.

ovo bi bilo isto kao dati djete homoseksualcima....