VEZA U PREKIDU

Princ Harry prije povratka u Britaniju poslao je ocu intimno pismo: 'Jake su tenzije...'

Foto: Leon Neal/PA Images/PIXSELL
Duke of Edinburgh funeral
Foto: Alastair Grant/PA Images/PIXSELL
Duke of Edinburgh funeral
Foto: WP#JRAK/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
Queen visit Poundsbury
Foto: © Capture TV CBS via Bestimage/PIXSELL
La chaîne CBS va diffuser l’entretien intitulé "Meghan & Harry" entre le prince Harry, Meghan Markle et la présentatrice américaine Oprah Winfrey, qui sera diffusé le 7 mars. Un échange qui promet son lot de révélations explosive.
Foto: Toby Melville/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
FILE PHOTO: Britain's Prince William and Prince Harry attend the opening of the Greenhouse Sports Centre in central London
20.04.2021.
u 14:42
Harry nije očekivao da će se sve odmah vratiti na staro no nakon što je vidio obitelj osjeća se kao da moraju još puno raditi na svojem odnosu - ispričao je izvor blizak princu
Pogledaj originalni članak

Princ Harry napisao je ocu prije povratka u Veliku Britaniju na sprovod princa Philipa duboko pismo u kojem je obećao da će "poštivati ​​instituciju" . 

Vojvoda od Sussexa (36) napisao je poruku princu Charlesu nakon što je njihova veza "dotaknula dno" nakon njegovog eksplozivnog intervjua Oprah Winfrey s Meghan Markle prošlog mjeseca. Njegova odluka da se obrati ocu također je uslijedila nakon što je optužio princa Charlesa da odbija prihvatiti njegove pozive.

Međutim, princ od Walesa i dalje ostaje "jako povrijeđen" odlukom Harryja i Meghan da sudjeluju u kontroverznom intervjuu koji je emitiran dok je princ Philip bio u bolnici. U svom je pismu princ Harry izložio svoje razloge zbog kojih je napustio kraljevske dužnosti kako bi emigrirao u Kaliforniju i rekao da će "poštivati ​​instituciju", rekli su izvori za The Mirror.

Vojvoda od Sussexa bio je prisiljen pisati pisma nakon potpunog prekida komunikacije s princom Charlesom , tvrde izvori.

- Napisao je intimno pismo svojem ocu kojim je pokušao popraviti njihov odnos no tenzije su još prisutne među njima i stvari se baš nisu posložile onako kako se on nadao. Harry nije očekivao da će se sve odmah vratiti na staro no nakon što je vidio obitelj osjeća se kao da moraju još puno raditi na svojem odnosu - ispričao je izvor blizak princu. Premda se najavljivalo kako će Harry još ostati u Velikoj Britaniji kako bi prisustvovao 95. rođendanu kraljice Elizabete, čini se kako će ipak danas odletjeti nazad u Ameriku, gdje ga čeka trudna supruga Meghan.

Podsjetimo, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa optužili su kraljevsku obitelj za institucionalni rasizam tijekom 90-minutnog intervjua prošlog mjeseca i tvrdili su da je jedan član obitelji, a ne kraljica ili princ Philip, ispitivao kakve će boje biti koža njihova sina Archieja.

Međutim, prošlog tjedna objavljeno je da je William kratko razgovarao sa svojim bratom telefonom. Posljednji put braću su zajedno vidjeli u javnosti 9. ožujka prošle godine kada su prisustvovali službi Commonwealtha u Westminsterskoj opatiji.

VIDEO: Kraljičin suprug princ Philip ispraćen na posljednji počinak

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

AT
ATG
15:35 20.04.2021.

"Intimno pismo" o kojem pišu novine. Sve će se ponovo vratiti na staro kas sleti u Ameriku, pod papuču. Slijede nove"šokantne" ispovijesti. Papak, žalim ga.

DU
Deleted user
15:12 20.04.2021.

Vrijeme je da tu predstavu preuzme Rowan Atkinson za svoju seriju Crna Guja