SLAVNA GLUMICA

Proširila se lažna vijest da je Kostadinka Velkovska preminula. Prijateljica: 'Živa je, ali u lošem stanju'

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Proširila se lažna vijest da je Kostadinka Velkovska preminula. Prijateljica: 'Živa je, ali u lošem stanju'
30.07.2023.
u 22:22
Velkovska je, podsjećamo, prije gotovo dva tjedna doživjela moždani udar, te se od tada nalazi u komi u KBC-u Zagreb.
Pogledaj originalni članak

Glumica Kostadinka Velkovska(74) doživjela je prije dva tjedna moždani udar, zbog čega su mnogi vrlo lako povjerovali u lažnu informaciju koja se pojavila na društvenim mrežama. Naime, proširila se vijest kako je ugleda kazališna glumica preminula.

Njezina velika prijateljica Marija Sekelez potvrdila je za 24sata kako je Velkovska živa.

- Ne znam tko je proširio tu vijest po društvenim mrežama. Kosta je živa, ali u jako lošem stanju - rekla je Sekelez. Velkovska je, podsjećamo, prije gotovo dva tjedna doživjela moždani udar, te se od tada nalazi u komi u KBC-u Zagreb.

Brojni zdravstveni problemi

U posljednje vrijeme Kostadinka Velkovska je provela više vremena kod doktora nego na kazališnim daskama zbog benignih tumora na mozgu. Te tumore morali su joj odstraniti. . Ranije je otkrila kako je preboljela korona virus zbog kojeg je mjesec i pol dana bila u bolnici. Bila je nepokretna te nije mogla samostalno disat.

- Privatno me ne ništa sputava, normalno idem u dućan, skuham si, koncentracija mi je dobra, čujem, vidim, mogu zapamtiti tekst i radujem se svemu što će doći. Svakoj novoj ulozi, svakom projektu - optimistično je kazala glumica u travnju glumica koja je pažljivo slušala upute liječnika, disciplinirana je, a sebi nije dopuštala zlokobna razmišljanja. 

VIDEO:

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZC
zcavar
11:00 31.07.2023.

Jesu malo pretjerali s naslovom, valjda dobije pinku od urednika. Glede gdje. Velkovske, od srca joj zelim oporavak. Dobro je se sjecam kao dobre i mlade glumice prije vise od 40 godina u tadasnjem Jazavcu, danas Kerempuhu.

Avatar Tombstone
Tombstone
23:23 30.07.2023.

Slavna?????