Izabrali znalci

Provjerite tko su najseksi hrvatske DJ-ice

Foto: Facebook
DJ-ice (1)
Foto: Facebook
DJ-ice (1)
Foto: Facebook
DJ-ice (1)
Autori PR članak, bm/VLM
28.10.2013.
u 11:01
Portal za mušarce Kult.com.hr donio je tekst o najseksi hrvatskim DJ-icama, a kao atraktivne djevojke koje privlače pozornost izgledom i glazbom izdvojene su Miss Kali, Ladi GI, Marina Šantor Escobar i Lady lil Lu.
Pogledaj originalni članak

Portal za mušarce Kult.com.hr donio je tekst o najseksi hrvatskim DJ-icama, a kao atraktivne djevojke koje privlače pozornost izgledom i glazbom izdvojene su Miss Kali, Ladi GI, Marina Šantor Escobar i Lady lil Lu. Miss Kali je definitivno najpoznatije ime na listi, ujedno i jedan od najpoznatijih hrtvatskih DJ-eva u inozemstvu. Iza atraktivne Zagrepčanke, koja je na sceni već šest godina, su nastupi u brojnim poznatim europskim klubovima, a bila je resident DJ u svim najvećim hrvatskim klubovima.

Po danu je odgajateljica u vrtiću, a po noći uspješan DJ koji je nedavno izbacio i svoju house stvar. Ona je Lady GI, zaljubljenica u ples i house glazbu, koja se u ostatku slobodnog vremena čak stigne baviti i manekenstvom. Marine Šantor se sigurno sjećate iz 'Ljubavi na selu', a od nedavno je prisutna i na glazbenoj sceni na kojoj nastupa pod imenom Marina Šantor Escobar.

Njezin najveći uzor je Niki Bellucci, ali nažalost (za sada) Marina ne nastupa u toplesu. U Šibeniku i Zadru je izuzetno popularna fintess instruktorica koju se često viđa i iza pulta. Lady lil Lu obožava zagrijavati atmosferu izborom hip hop, rnb i house hitova, a ako pođete na njezinu Facebook stranicu dodatno će vas podgrijati svojim provokativnim slikama.

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.