rodit će na jesen

Prva dama Francuske Carla Bruni čeka blizance

Foto: pixsell
Prva dama Francuske Carla Bruni čeka blizance
04.05.2011.
u 08:34
– Na pitanja o trudnoći ne mogu odgovarati. Moj suprug vodi ovu zemlju i, na moju nesreću i sreću svih ostalih, opsjednut je svojim poslom. Inače jesam brbljava, ali sad moram biti suzdržana da bih zaštitila nekog – izjavila je Carla.
Pogledaj originalni članak

Carla Bruni, prva dama Francuske, čeka blizance koji bi se trebali roditi potkraj rujna, objavio je ugledni francuski tjednik Voici.

Intervju s čitateljima

Potkraj travnja procurila je vijest o trudnoći, no predsjednik Francuske Nicolas Sarkozy i njegova supruga danima vješto izbjegavaju odgovoriti na novinarske upite o prinovi. Sarkozy mudro šuti i smješka se, a Carla pred fotoreporterima rukama zaklanja trbuh.

Otkad se počelo pisati o trudnoći, Carla Bruni Sarkozy pristala je na samo jedan malo neobičan intervju. U predsjedničku palaču pozvala je šestero čitatelja novina Le Parisien, koji su je mogli upitati što god žele. Već na prvo pitanje znatiželjnog čitatelja “čekate li dijete?”, Carla je rekla:

– Na pitanja o trudnoći ne mogu odgovarati. Moj suprug vodi ovu zemlju i, na moju nesreću i sreću svih ostalih, opsjednut je svojim poslom. Inače jesam brbljava, ali sad moram biti suzdržana da bih zaštitila nekog. Nisam arogantna niti želim biti tajnovita – izjavila je Carla te opet naciju i svijet ostavila u neizvjesnosti.

Slatku je tajnu o prinovi u predsjedničkoj obitelji otkrio francuski časopis Closer nazivajući Carlu ženom kojoj se svi snovi ispunjuju.

– Ljubav traje dugo, a strast tek dva do tri tjedna. Kod mene se to nije dogodilo pa mi je svaka veza dosadila! – Carlina je izjava kojom je svojedobno šokirala svijet.

Bila je u zagrljaju Erica Claptona, Léosa Caraxa, Charlesa Berlinga, Arnoa Klarsfelda, Vincenta Pereza... Zbog Carline veze s Mickom Jaggerom Jerry Hall je zatražila razvod. No očito je da je lijepa Carla nakon burnog ljubavnog života upravo s francuskim predsjednikom Sarkozyjem našla ono što je cijeli život tražila – i strast i ljubav. Netom razvedenog Sarkozyja upoznala je potkraj 2007., a nakon strastvene romanse vjenčali su se u veljači 2008. Carli je to prvi, a njemu treći brak. Tri i pol godine od kako je postala prva dama Francuske, Carla Bruni podarit će suprugu čak dvije bebe.

I djeca iščekuju mališane

Njihova djeca, kako doznaju francuski mediji, mališane također željno iščekuju.

Carla već ima desetogodišnjeg sina Aureliena iz veze s Raphaelom Enthovenom, a Nicolas Sarkozy otac je trojice sinova: 26-godišnjeg Pierrea i 25-godišnjeg Jeana, koje je dobio u braku s Marie Dominique Culioli, te 14-godišnjeg Louisa, kojeg mu je rodila bivša supruga Cecilia Ciganer Albeniz.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
10:52 04.05.2011.

Inače, \"Voici\" je totalni trash i žutilo a ne \"ugledni tjednik\", samo za informaciju.

Avatar pandarean_brewmaster
pandarean_brewmaster
11:56 04.05.2011.

Ah, vidim da nekome smeta komentar da je Voici zadnje francusko zutilo i da je miljama daleko od pridjeva \"ugledan\". Lijep pozdrav dezurnom cenzoru.