ljubav je na selu

Radoslav iz 'Ljubav je na selu' ispričao svoju tužnu priču: 'Žena mi je uzela novac s računa'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
19.06.2023.
u 09:13
Za prijavu u emisiju odlučio se na nagovor prijateljica, ali i zbog novog iskustva te obećaje da će napraviti ''show''
Pogledaj originalni članak

Jedan od novih farmera 16. sezone "Ljubav je na selu" je i Radoslav Biskupović (50) koji dolazi iz Dugog Rata, a ondje ima restoran i caffe bar, a uz to je i vlasnik etno sela u Šestanovcima. Bio je u braku 17 godina te ima jednog sina, a nakon toga je imao još nekoliko ljubavnih veza.

U prvoj  je epizodi progovorio i o tom bolnom razvodu. 

- Bio sam u braku, žena mi je uzela novac s poslovnog računa, rastali smo se. Ispočetka sam bio malo razočaran, ali živjeti u umjetnom braku, nisam više imao osjećaja  - priznao je Radoslav.

VEZANI ČLANCI:

Za prijavu u emisiju odlučio se na nagovor prijateljica, ali i zbog novog iskustva te obećaje da će napraviti ''show''. Nada se da će pronaći djevojku od 24 do 40 godina, izgled mu nije presudan, volio bi samo da je poštena i vrijedna. 

Radoslav je otkrio i da bi volio dobiti još jedno dijete s novom odabranicom.

- Imam jednog sina iz prvog braka, a ako se dogodi ljubav, ne bi imao ništa protiv toga da imam još koje dijete - objasnio je. Svoje slobodno vrijeme voli provoditi s prijateljima, u boćanju, te organizirati fešte. Za sebe kaže da je jako komunikativan, vrijedan, veliki pozitivac, a mana nema.  - Dobar je, vrijedan, druželjubiv, ne bi nikoga iznevjerio, ali usamljen je - rekli su njegovi prijatelji.

Farmer je, iako je prošao kroz bolan razvod i kompliciran, spreman ponovno se zaljubiti.

- Nisam sretan čovjek, da bi bio sretan čovjek trebam imati partnericu s kojom bi mogao dijeliti svoju sreću. Sreća nije novac, sreća je kad imaš osobu pored sebe, spreman sam ponuditi ljubav, poštovanje, lagodan život. Sve je moguće, ja sam spreman - poručio je Radoslav.

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IV
Ivan56
03:43 29.06.2023.

Javit će se puno njih iz ,,uvoza,,preko kojih su prošli vlakovi a ljubav ne odeš dobiti to ti mora biti jasno.Sve su to koferu koje trebaju krov nad glavom