neukrotiva narav

Reality zvijezda platila jamčevinu Nicolasa Cagea

Foto: pixsell
nicolas cage
nicolas cage
Foto: 'Ÿ Mario Anzuoni / Reuters'
'Actor Nicolas Cage and his wife Alice Kim attend the hand and footprints ceremony for producer Jerry Bruckheimer at the Grauman\'s Chinese theatre in Hollywood, California in this May 17, 2010 file p
18.04.2011.
u 13:28
Jamčevinu je platio Duane Chapman, veliki obožavatelj holivudskog glumca i reality zvijezda
Pogledaj originalni članak

Nakon što je u subotu u New Orleansu uhićen zbog nasilja u obitelji i remećenja javnog reda i mira, oskarovac Nicolas Cage pušten je iz pritvora. Naime, najpoznatiji svjetski lovac na ucjene Dog The Bounty Hunter isplatio je glumčevu jamčevinu u iznosu od 11 tisuća dolara.

Duane Dog Chapman, koji nastupa u istoimenom reality showu, izjavio je: “Kao obožavatelj gospodina Cagea neću davati izjave. Poštujem privatnost mog klijenta. Slučaj nije povezan s reality showom, moj je posao da Cagea izbavim iz pritvora te se pobrinem da se pojavi na suđenju 31.svibnja.”

Cage je završio u pritvoru u New Orleansu nakon što se mrtav pijan posvađao sa suprugom Alice na ulici. Glumac nije mogao naći zgradu u kojoj imaju iznajmljen stan, prepirka sa suprugom pretvorila se u agresivnu svađu u kojoj je Cage fizički nasrnuo na suprugu.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.