mirela priselac remi

Remi: Bilo ju je žalosno gledati, kao da su joj potonule sve lađe...

Foto: Pixsell
amy (1)
Foto: Pixsell
amy (1)
Foto: Pixsell
amy (1)
Foto: Boris Šćitar/Pixsell
remi
25.07.2011.
u 12:30
– U Beogradu je Amy Winehouse bila u rasulu, ali nadala sam se da će se oporaviti i vratiti u normalu. No nije uspjela. Bilo je žalosno gledati je na pozornici jer jako volim njezinu glazbu. Žao mi je što je preminula, šokirala me vijest.
Pogledaj originalni članak

Posljednji koncert Amy Winehouse održala je 18. lipnja ove godine u Beogradu. Pokušala ga je održati, a s obzirom na to da u netrezvenom stanju nije imala snage pjevati, zaboravljala je vlastite stihove pa je nastup na Kalemegdanu pred 15 tisuća ljudi trajao svega jedan sat, nakon čega je izviždana uz pomoć pratnje otpraćena s pozornice.

Predgrupa britanskoj umjetnici na tom koncertu bio zagrebački bend Elemental, koji je izabrao njezin menadžment nakon što je preslušao brojne CD-e i njihove autore koji su se prijavili. “Imponira nam to što smo izabrani baš mi. Amy je meni jedna od najdražih pjevačica u posljednje vrijeme. Nadam se da je njezini demoni neće toliko obuzeti i da će napraviti super koncert”, izjavila je za Index Mirela Priselac početkom lipnja i ne sluteći što će se dogoditi.

– U Beogradu je Amy Winehouse bila u rasulu, ali nadala sam se da će se oporaviti i vratiti u normalu. No nije uspjela. Bilo je žalosno gledati je na pozornici jer jako volim njezinu glazbu, baš je izgledala kao da su joj potonule sve lađe. Žao mi je što je preminula, šokirala me vijest”, kazala je jučer Mirela Priselac Remi, koja je trenutačno izvan Hrvatske.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PR
prekaljeni
10:36 27.07.2011.

Bolje da se takvi nisu ni rodili.