INSTRUKTOR

Renata Sopek 
u Čigoču zavela Stjepana Perića

Foto: Boris Šćitar/Pixsell
Renata Sopek 
u Čigoču zavela Stjepana Perića
09.10.2010.
u 20:30
- Ne smijem otkrivati dokle će se razviti ta ljubavna priča, ali ponosno kažem da je moje prvo glumačko iskustvo bilo predivno. Na snimanju sam se odlično osjećala, a glumci su mi doista mnogo pomogli - kaže Sopek.
Pogledaj originalni članak

Čula sam da je glumačka ekipa odlična, u svakom trenutku spremna na šalu, ali i priskočiti u pomoć nama naturščicima. Treba, dakle, samo hrabro ući među njih – rekla je Renata Sopek u kolovozu, a kako se snašla u ulozi lijepe kćeri vlasnika automehaničarske radnje, vidjet će se već ovog petka.

Instruktor i Marjan, naime, na svome putu kroz Hrvatsku dolaze u Glinu. Ondje se baš održava utakmica pa njih dvojica završe u dresovima, jedan kao napadač, drugi kao golman. Suprotna momčad toliko je ljubomorna te ih pošalje u krivom smjeru – umjesto u Sisak, u Čigoč, europsko selo roda! Nedaleko od Čigoča pokvari im se auto i tek tada počnu problemi. Instruktor se zaljubi u prelijepu Margaritu (Renatu Sopek).

- Ne, ne smijem otkrivati dokle će se razviti ta ljubavna priča, ali ponosno kažem da je moje prvo glumačko iskustvo bilo predivno. Na snimanju sam se odlično osjećala, a glumci su mi doista mnogo pomogli - kaže Sopek.

O novim glumačkim angažmanima trenutačno ne razmišlja jer uskoro izlazi njezin peti DVD s latino fitnessom, no priznaje da bi rado ponovila.

- Hvalili su me pa ćemo tek vidjeti hoće li biti novih ponuda - kaže Renata.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

FE
Felicijen
23:36 09.10.2010.

Tamo su im odmah rode pri ruci ako zatreba....

AU
aurora08
11:25 10.10.2010.

je ovo je svakako umjetnost, ja niti znam ko je niti sam je ikada vidio a kak izgleda na ovoj sliki, to je onda svakako vijest da je ovakva mogla uopce i nekog osvojit, ja vam je poklanjam a jos cu i platit samo da me mne \"osvoji\"

UD
Utjerivać dobroga
06:06 10.10.2010.

sopek pišek tušek ko micek, mucek i dedek