PROMO

Reper Grše o pjesmi o Hajduku: 'Htio bih da do toga dođe spontano'

Grgo Šipek Grše
Grgo Šipek Grše
Grgo Šipek Grše
17.02.2022.
u 12:13
Grgo Šipek Grše, jedan od istaknutijih repera na domaćoj sceni u zadnje vrijeme, na radiju Ultra Split ispričao je da je trebao biti dio nove himne Hajduka, ali i otkrio zašto nije. Doznali smo i gdje je zaprosio svoju buduću suprugu.
Pogledaj originalni članak

Pjesme ovog repera iz Trilja na YouTube broje stotine tisuća pregleda i pravo su osvježenje na hip-hop sceni. Hoće li nekada repati i o Hajduku, zanimalo je voditeljicu Ultra jutra Andreu Baković.

'Nikad nisam htio ulaziti u te sfere i raditi pjesme o Hajduku da ne ispadne da se grebem. Zapravo, trebao sam biti na pjesmi 'Ja ne mogu drugo nego da ga volin', ali odlučio sam te stvari odložiti još neko vrijeme. Htio bih da do toga dođe spontano, organski.'

Istom se logikom vodi pri stvaranju svih svojih pjesama: 'Sve ovisi o momentu, kako me ponese u tom trenutku.'

Osvrnuo se i na rivalstva na domaćoj sceni: 'Što si uspješniji to je više beefa, znam da zvuči kao klišej, ali tako je. Ja se pokušavam što više izolirati od toga i fokusirati se na svoju glazbu'.

Grgo Šipek Grše

'Izbacili smo dva albuma u kratko vrijeme, sad smo stisnuli kočnicu i pokušat ćemo se fokusirati na singlove, bar zasad. Trenutno nam nije album prioritet', rekao je.

Njegova pjesma 'Highlife' soundtrack je krimi serije Balkanika koja će se uskoro početi emitirati. 'Jedva čekam pogledati, poseban je osjećaj kad je tvoja stvar tako bitan dio produkcije nekog tako brutalnog projekta.'

Mladim reperima poručio je da budu svoji i slušaju sebe te da nema recepta za uspjeh 'osim upornosti i rada'.

Grgo Šipek Grše

Okušao se i u Ultrinom izazovu pa je na pjesmu Billie Eilish odrepao stihove svoje stvari 'Highlife'. Pogledajte kako se snašao.

Grše je na Ultru Split stigao u društvu zaručnice Rafaele. Svadba koja će se održati ovoga ljeta, kako je rekao, neće biti tradicionalna, a Rafaela je otkrila gdje ju je zaprosio: 'U stanu, dok sam kuhala ručak'.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr