komentari pljušte

Mate Janković skinuo 20 kilograma, Ribafish objavio fotografiju: ''Neprepoznatljiv je!'

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Dubrovnik: Mate Janković vodio radionicu priprave rižota
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
Zagreb: Influencer i gastrobloger Domagoj Jakopović Ribafish
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Šibenik: Skokom u more Domagoj Jakopović Ribafish započeo je drugu etapu projekta RokOtok
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
U Gradskoj knjižnici Zadar gostovao zagrebački profesor geografije Domagoj Jakopović poznatiji kao Ribafish
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Zagreb: Mate Janković vodio radionicu priprave rižota
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
Zagreb: Chef Mate Janković
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Split: Mate Janković sa sinom Andrejom prošetao po rivi
02.04.2023.
u 08:00
Bloger se družio na jednom eventu s Matom Jankovićem koji je vidno smršavio. Mnogi ga nisu prepoznali, jer vlasnik restorana SOL tapas izgleda drukčije
Pogledaj originalni članak

Bloger Domagoj Jakopović Ribafish (52) na Facebooku je objavio fotografiju s jednog eventa, na kojem je pozirao u društvu Morane Zibar (46) i Mate Jankovića (45), a mnoge je iznenadilo kada su vidjeli da je poznati chef Janković neprepoznatljiv, nakon što je skinuo 20 kilograma.

- Ono kad skineš deset kila ali ti frend skine 20 i otme ti party - napisao je Ribafish i dobio puno lajkova i komentara njegovih prijatelja, koji su pisali kako je Mate neprepoznatljiv, ali kako je izgleda i skinuo previše kilograma. 

Janković je u veljači prošle godine u centru Zagreba otvorio restoran SOL tapas na hrvatski u kojem nudi, kao što i sam naziv sugerira, tapase na hrvatski način, a nedavno je na zagrebačkoj Trešnjevci otvoren i Institut za burgere by Mate Janković. 
A prije desetak dana morao je evakuirati goste zbog požara na susjednom objektu. "Žao mi je obavijestiti goste SOL tapas na hrvatski da ne možemo raditi večerašnji servis. Zbog požara u susjednom prostoru prostor kavane i našeg restorana napunio se gustim, crnim dimom.

Evakuirali smo goste, osoblje i zaustavili rad. Reakcijom vatrogasaca opasnost je otklonjena i sada čekamo povratak u prostor, čišćenje i pripremu lokala za normalno poslovanje koje nas sljedećih dana čeka. Žao mi je što nismo uspjeli o incidentu pravodobno obavijestiti goste koji s nama imaju večeras rezervaciju, ali prioritet je bio evakuirati prostor što prije dok nam je knjiga s rezervacijama ostala u objektu u koji još ne smijemo ući.

Svi su dobro, a na kraju to je jedino važno", napisao je Mate tada na društvenim mrežama. 

Inače, poznati chef je postao otac danas 13-godišnjeg sina Andreja tijekom veze s Riječankom Ivanom Natalijom Bajaj. Vezu su prekinuli sporazumno, a o sinu se brinu zajednički iako dječak živi s majkom u Rijeci. Također, Janković, koji zbog posla živi u Zagrebu, ne krije da mu sin često nedostaje te da bi volio da više vremena provode zajedno. „Trudim se biti najbolji tata. Želim mu prenijeti ljubav prema hrani, ali ne i prema kuhanju. Andrej će biti svoj čovjek i što god da izabere, podržat ću ga. Još je klinac, pustimo ga da to i bude”, rekao je Janković svojedobno za medije.

VIDEO: Splitska pjevačica: U godinu dana izgubila sam i strica i tatu i mislila da je to moj kraj 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.