novinarka negativna

Robert De Niro bijesan napustio intervju

Foto: DPA/PIXSELL
robert de niro
Foto: Pixsell
robert de niro
Foto: DPA/PIXSELL
Cecil B. DeMille Award winner director Martin Scorsese (C) poses with US American actors Robert De Niro (L) and Leonardo Di Caprio in the press room at the 67th Golden Globe Awards in Los Angeles, USA, 17 January 2010. The Globes honor excellence in cinem
Foto: PA/Pixsell
robert de niro
22.09.2015.
u 16:36
De Niro se o incidentnu nije oglasio, a novinarka tvrdi da je glumac odbio odgovarati na pitanja i zamolio da se snimanje prekine i počeo tražiti nekog tko će ga izvesti iz prostorije
Pogledaj originalni članak

Robert De Niro izjurio je s intervjua za Radio Times nakon što je zaključio da je novinarka Emma Brockers sklona "negativnom zaključivanju".

De Niro je, tvrdi novinarka, bio depresivan, nezadovoljan time što je spomenula da je Tribeca Film Festival prepun bankara, a nije mu se svidjelo ni pitanje kako nakon svih godina izbjegava glumu na autopilotu. De Niro se o incidentnu nije oglasio, a novinarka tvrdi da je glumac odbio odgovarati na pitanja i zamolio da se snimanje prekine i počeo tražiti nekog tko će ga izvesti iz prostorije.

– Što vam je zasmetalo? Dio o bankarima? – pitala je novinarka, a glumac joj je odgovorio da mu je zasmetao cijeli intervju i negativno zaključivanje. – Cijeli intervju je takav i ne želim to raditi. Neću to raditi, draga – rekao je De Niro. Novinarka je dodala da donekle razumije De Nira jer mu je vjerojatno dosta svih tih intervjua. De Niro trenutno promovira film "The Intern", koji su kritičari popljuvali.

>>Dugoočekivani film 'Pripravnik' napokon stiže u kina

>>De Niro i DiCaprio 
bore se za naklonost Scorsesea

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

CH
cliff.hanger
18:29 22.09.2015.

Novinarcici dragi kad se priblizite na 877 milijardi svjetlosnih godina Robertu de Niru javite se. Covjek nije savrsen ali je obogatio svijet nezaboravnim glumackim kreacijama. A vi koji se borite dekapitirati kapitalca kao sto je Bobby nekim sitnim provokacijama - zauvijek cete ostati u medijskim crnim rupama.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:41 22.09.2015.

Nije izjurio nego je odsetao. I nije bio bijesan.

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
02:40 23.09.2015.

ODVRATAN TIP.