Glumac u akciji

Robin Hood ponovno spašava svijet!

Foto: Reuters
Robin Hood ponovno spašava svijet!
22.06.2010.
u 18:05
Glumac Kevin Costner i njegova tvrtka Ocean therapy solutions potpisali su ugovor s British petroleumom za nabavku 32 mašine kojima će glumac doprinijeti uklanjanju naftne mrlje u meksičkom zaljevu.
Pogledaj originalni članak

Glumac Kevin Costner i njegova tvrtka Ocean therapy solutions potpisali su ugovor s British petroleumom za nabavku 32 mašine kojima će glumac doprinijeti uklanjanju naftne mrlje u meksičkom zaljevu. Costnerove mašine, dostupne u pet različitih veličina, vodu će odvajati od ulja i dnevno tako pročistiti oko 795 litara oceana.

Za potrebe prirode i dobrobiti planeta Costner je uložio 20 milijuna američkih dolara, a cijeli projekt umjesto glumca vodit će njegov brat znanstvenik.Upravo zahvaljujući njemu glumac je mjesec dana prije kupovine strojeva milijun dolara uložio u ispitivanje i promociju stroja, a tek nakon što se pokazao učinkovitim Costner je primio novčanik i kupio 32 mašine. Prvi rezultati bit će vidljivi za dva mjeseca!

Ironično je da se nagrađivani glumac proslavio filmom "Vodeni svijet"u kojem Kevin Costner, baš kao i sada, postaje zaštitnik okoliša.

 

 


 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.