Nova snaga

Rod Stewart: Sin Aiden potpuno me iscrpio"

Foto: Pixsell
Rod Stewart: Sin Aiden potpuno me iscrpio"
28.03.2011.
u 12:41
- Nogomet, drugi sportovi i različiti treninzi s tatom najmanje je što će dobiti od mene. Još im puno mogu dati. Roditeljska uloga dala mi je novi elan pa sam poboljšao i odnos s Penny - šali se pjevač
Pogledaj originalni članak

Nekoliko dana nakon prvotnog ushita jer je osmi put postao otac, 66-godišnji pjevač Rod Stewart priznao je da ga je beba potpuno izmorila.

- Svakodnevno oko ručka malo prilegnem da bih se predvečer opet mogao igrati tate - kazao je Rod novinarima. Za to vrijeme o malenom Aidenu i petogodišnjem Alastairu skrbi njegova 40-godišnja supruga Penny Lancaster.

- Moj je umor ništa nasuprot sreći koju mi daju mališani. Njihova nevinost me svakim danom podsjeti što su prave životne vrijednosti - kazao je iskusni tata 48-godišnje Sarah, 31-godišnje Kimberly, 30-godišnjeg Seana, 23-godišnje Ruby, 18-godišnjeg Rennea, 16-godišnjeg Liama te Alastaira i Aidena.

Unatoč dugačkom roditeljskom stažu, za najmanje je pronašao još mrvicu energije.

- Nogomet, drugi sportovi i različiti treninzi s tatom najmanje je što će dobiti od mene. Još im puno mogu dati. Roditeljska uloga dala mi je novi elan pa sam poboljšao i odnos s Penny - šali se pjevač.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.