ČESTITAMO!

Rodila Barbara iz 'Gospodina Savršenog', djevojčica Naomi na svijet je došla pet dana ranije

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
24.08.2021.
u 18:12
"Naomi Martinis, 23.kolovoza 2021. u 23:20. 3300 grama, 51 centimetar", napisala je uz fotografiju te označila i tatu malene Naomi, svojeg partnera Nina Martinisa.
Pogledaj originalni članak

Barbara Mucić (22), bivša natjecateljica showa 'Gospodin Savršeni', rodila je djevojčicu. Barbara je na svojem Instagram Storyju podijelila fotografiju malene. "Naomi Martinis, 23. kolovoza 2021. u 23:20. 3300 grama, 51 centimetar", napisala je uz fotografiju te označila i tatu malene Naomi, svojeg partnera Nina Martinisa. Par, između kojega je desetak godina razlike, prošle je godine počeo zajedno živjeti. Dodajmo da je termin poroda bio 28. kolovoz te da se očito maloj Naomi malo žurilo upoznati mamu i tatu.

Foto: Instagram screenshot
Inače, Barbara je prije tri tjedna završila u bolnici zbog trudova, ali tada je ipak u pitanju bila 'lažna uzbuna'. "Sada je sve u redu. Imala sam trudove, a još nisam napunila 37 tjedana trudnoće pa su me ostavili u bolnici zbog mogućnosti prijevremenog poroda", objasnila je tada novopečena mama za RTL.hr.

Podsjetimo da je Barbara sudjelovala u drugoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni' gdje je pokušala osvojiti srce Miji Matiću. Tijekom trudnoće redovno je govorila o tome kako se osjeća, a svojim pratiteljima je pokazivala i fotografije na kojima se vidi kako joj je trbuščić rastao.

VIDEO Severinina i Igorova ljubavna priča

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
19:46 24.08.2021.

ne piše se Naomi, nego Xiaomi

Avatar Mali Berica
Mali Berica
19:34 24.08.2021.

Neznam tko je Barbara, ni gospodin savršeni, ali ova vijest me baš dirnula, evo idu mi suze radosnice.