treba li joj promjena?

Rozgini fanovi apeliraju: Skupimo Jeli za nove cipele

Foto: Facebook
Jelena Rozga
Foto: Facebook
Jelena Rozga
Foto: Facebook
Jelena Rozga
Foto: Facebook
Jelena Rozga
Foto: Facebook
Jelena Rozga
28.02.2014.
u 12:41
Obožavatelji Jelene Rozge više ne mogu podnijeti da se njihova omiljena pjevačica stalno pojavljuje u istim cipelama te su pozvali na prikupljanje novca kako bi joj kupili nove.
Pogledaj originalni članak

Iako je njezini fanovi obožavaju, čini se da ipak ima jedna stvar koju joj zamjeraju. Obožavatelji Jelene Rozge više ne mogu podnijeti da se njihova omiljena pjevačica stalno pojavljuje u istim cipelama te su pozvali na prikupljanje novca kako bi joj kupili nove.

– Skupimo Jeli za nove cipele; te cipele su postale popularne, malo dosadno!!!; kupi sebi više nove stikle, ko da nemaš para, ove je obula jedno 59637 puta – samo su neki od komentara na njezinu Facebook-profilu ispod fotografija na kojima Rozga nosi crne cipele Gianvito Rossi.

U njima se pojavila početkom siječnja, a u Hrvatskoj je njihova cijena oko 5500 kuna.

>>Okršaj Severine i Rozge: U seksi korzetu najavile novu pjesmu na isti način

 
POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar DŠ.....
DŠ.....
16:59 28.02.2014.

ČIme se ovaj narod bavi!? Okanite se tuđih života, jadnici! Pobrinite se prvo za svoj koji je u rasulu!

Još iz rubrike Showbiz