Stefan Kapičić:

Ryan Reynolds je genijalac i odlični smo prijatelji

Foto: Instagram
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
Ivana i Stefan u društvu Alme i Amara Bukvića
Foto: Press Association/PIXSEL
Stefan i Ivana
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
14.05.2018.
u 07:00
Danas je svjetska premijera drugog nastavka hvaljenog “Deadpoola”, a srpski glumac ponovno je utjelovio Colossusa.
Pogledaj originalni članak

Jedan od najiščekivanijih filmova godine ‘Deadpool 2’ danas će doživjeti svoju veliku premijeru u New Yorku, a crvenim tepihom će prošetati sjajna glumačka postava iz filma.

Dio te glumačke postave čini srpski glumac Stefan Kapičić koji je u nastavku ponovno utjelovio lika Colossusa. Stefan kaže da je oduvijek bio strastveni ljubitelj i kolekcionar stripova pa mu se ostvario najveći životni san kada je dobio ulogu u Marvelovom filmu.

- U nastavku Deadpoola, Fox mi je uz pisce Rhetta Reesa i Paula Wernicka dao još veću šansu i još veću ulogu s obzirom na to da su fanovi na tome inzistirali. Vidjet ćete koliko smo razvili taj bratsko-prijateljski odnos između Deadpoola i Colossusa. U nastavku sam imao i priliku oživjeti jednu od najvećih antologijskih borbi u Marvel Universeu - rekao nam je Stefan o svojoj ulozi u nadolazećem filmu.

Za ‘Deadpool 2’ u redateljski stolac sjeo je David Leitch, stoga možemo očekivati pravu akcijsku poslasticu, a Stefan tvrdi da je nastavak čak bolji od prvog dijela.

- Na snimanju je bilo fantastično. Kostur ekipe iz prvog dijela je ostao isti, a mi smo se počeli doživljavati kao obitelj. Nova pojačanja su samo donijela još jednu razinu kvalitete - rekao je Stefan o ekipi s kojom se često druži izvan seta. O glavnom glumcu Ryanu Reynoldsu ima samo riječi hvale.

- Ryan je jedan od najdivnijih i najprofesionalnijih glumaca. S obzirom na to da je odnos naših likova vrlo važan za priču, proveli smo izuzetno puno vremena radeći, što na snimanju, što izvan snimanja. On je čovjek koji i pored tolikog uspjeha čvrsto stoji na zemlji. Također, uvijek je tu da pomogne, udijeli ideju i dobaci dobru šalu da vas opusti. Ma genijalac! Jako sam ponosan što smo pored sjajnog profesionalnog odnosa izgradili i prijateljski.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DR
Drazen78
07:26 14.05.2018.

A jesi se naglumio, isto kao da glumis Wookiea iz Ratova zvijezda😂😂 Nit licis na lika, nit itko ima pojma da uopce netko igra taj kompjuterski lik😂Al bitno da je Ryan odlucio vec djecu po tebi nazvati koliko ste dobri😂😂😂