Danijela Martinović

S novim singlom "Volim barabu", Danijela Martinović nastupit će na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama

danijela martinović
Foto: PR FOTO
danijela martinović
Foto: PR FOTO
danijela martinović
Foto: PR FOTO
danijela martinović
02.06.2016.
u 11:48
Pogledaj originalni članak

 S novim singlom "Volim barabu", Danijela Martinović nastupit će na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama. Novu pjesmu, autora Vjekoslave i Tončija Huljića, Danijela je zagonetno najavila: "Stiže ljeto, a ono je idealno doba za neke promjene. Ljudi su raspoloženi, željni zabave i avantura, a ova pjesma je upravo za one koji su spremni na to... i koji mogu 'dvije noći u komadu'".

Ljetni hitovi gotovo su rezervirani za ovu izuzetnu pjevačicu koja je s Grašinom pjesmom "Jednu za ljubav" nastupila prošle godine na Splitskom festivalu i osvojila radijske top liste. Dobri poznavatelji dalmatinskog zvuka i Danijelinog neodoljivog šarma su i autori njene nove pjesme - Vjekoslava i Tonči Huljić, pa je nastavak njihove suradnje logičan slijed Danijeline karijere. Prema pjesmi "Jednu za ljubav" nazvan je i veliki koncert koji je Danijela održala krajem veljače u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a obostrane emocije te večeri Danijela i njena publika još će dugo pamtiti.

Svestranu Danijelu očekuje i finale Supertalenta na Novoj TV. Uz Marija Petrekovića, Martinu Tomčić i Mislava Čavajdu bila je članica žirija u ovoj sezoni.

- Nije lako biti član žirija jer u jednom trenutku nekome možete srušiti sve snove. Kao i uvijek u životu vodila sam se srcem. Kolege u žiriju su se znale ljutiti na mene jer sam mekana i dosta sam kandidata puštala, međutim kad je trebalo iskreno reći što mislim o nekoj točki, nisam se libila reći svakom ono što doista mislim i kazati ono sudbonosno ne, kaže Danijela i dodaje da je se na Supertalentu najviše dojmila ekipa s kojom je radila.

- Toliko sam sretna što sam se zbližila s kolegama iz žirija. Bilo je jako interesantnih i smiješnih situacija. Sjediti pored Marija Petrekovića bilo mi je jedno od najtežih iskustava u životu, jer bih se već nakon pet minuta snimanja počela toliko smijati da bi morali popravljati šminku. U Splitu je tako Mario dirigirao, a ja svirala mandolinu. Kad bi bili najumorniji od cjelodnevnog snimanja okrenuli bi ploču i radili pravi šou s publikom, dodala je Danijela.

Žiri je na Supertalentu bio iznenađen brojnim talentima koji su pokazivali razne neobične vještine, no Danijelu su najviše oduševili plesači. - Mi smo nacija koju bi stvarno trebalo posebno proučavati jer je nevjerojatno koliko se prijavilo talentiranih ljudi.

Bilo je nekoliko pjevačkih bisera, a ono što je mene iznenadilo je plesačka scena koja je toliko snažna i raznolika. Moram priznati da to nisam znala, pa mi je ovaj show pomogao da i ja naučim neke stvari, kaže Danijela. Onima koji nisu prošli u finale Danijela je poručila da se ne obeshrabre, jer svakog može svaldati trema.

- Svi smo mi prolazili kroz to. Ja i danas ponekad osjećam tremu, ali nju sam naučila kontrolirati i iz nje izvući maksimum. Što se tiče osobina koje mora imati hrvatski Supertalent, Danijela podsjeća kako ta točka mora prije svega biti zanimljiva i neobična, baš kao twirling Tihomira Bendelje, koji je pobijedio u prvom Supertalentu 2009. godine. - Nama je bitna posebnost, različitost i hrabrost. netko tko će biti toliko drugačiji da nam zaplijeni pozornost. Zato jedva čekam emisije uživo da vidim kako će se određeni talenti graditi i u kojem pravcu će ići.

Definitivno sam zahvalna produkciji emisije koja me pozvala da budem članica žirija Supertalenta. Smatram kako čovjek može učiti dok je živ iz raznih situacija od raznih ljudi. Ako želite učiti, to možete iz svega što vas okružuje. Stvarno sam sretna što sam ovim iskustvom postala puno bogatija osoba, kazala je Danijela.

Pogledajte na vecernji.hr