potvrdio menadžment

Sa samo 37 godina! Preminuo suprug slavne pjevačice, borio se s opakom bolesti

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
15.03.2022.
u 17:27
- Nažalost, istina je da je Mike preminuo. Molimo vas da poštujete Kelis i privatnost njezine obitelji. Hvala vam – poručio je Steve Satterhwaite, menadžer Mikeove supruge Kelis.
Pogledaj originalni članak

Suprug  poznate pjevačice Kelis, fotograf Mike Mora, preminuo je od raka želuca u dobi od samo 37 godina. Vijest o smrti potvrdio je menadžment pjevačice.

- Nažalost, istina je da je Mike preminuo. Molimo vas da poštujete Kelis i privatnost njezine obitelji. Hvala vam – poručio je Steve Satterhwaite iz Red Light Managementa. 

Inače, fotograf se s opakom bolešću suočio u rujnu 2020. godine, a liječnici su tada procijenili da mu je je ostalo 18 mjeseci života. U rujnu 2021., fotograf je otkrio da mu se rak proširio i na limfne čvorove.

- Najgora bol u trbuhu bila je prvi simptom, a onda se počela širiti na ostatak tijela. Izgubio sam apetit. Kad sam konačno odlučio učiniti nešto po tom pitanju, u bolnici su mi dijagnosticirali najnapredniji oblik raka želuca. Cijelo vrijeme mislio sam kako imam običan čir. I evo me sad u bolničkom krevetu, usred pandemije. Sasvim sam... – napisao je tada na društvenim mrežama. Istaknuo je i da nikad nije mislio da bi mu se to moglo dogoditi sa samo 36 godina.

- Ljudi uvijek govore kako je život prekratak. To je istina. Nemojte trošiti vrijeme uzalud, provedite ga s prijateljima, obitelji, ne uzimajte život zdravo za gotovo jer sve može nestati samo tako - dodao je.

Dodajmo da su pjevačica i fotograf bili u braku od 2014. godine te su imali dvoje djece: sina Shepherda i jednoipolgodišnju kćer. Također, Kelis iz prvog braka s reperom Nasom ima i sina Knighta.

VIDEO Emisija Doba uskoka nominirana je za Večernjakovu ružu: "Reakcija publike je sjajna"

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KA
kažemja
17:47 15.03.2022.

Tužno.