Ružno pače

Salma Hayek: Loš izgled u mladim danima bacao me u depresiju

Foto: Reuters
Salma Hayek: Loš izgled u mladim danima bacao me u depresiju
01.04.2012.
u 10:37
Jedna od najljepših žena Hollywooda progovorila je o svom ulasku u filmsku industriju i probijanju na vrh. Iznenadila je priznanjem da je s 25 godina bila u teškoj depresiji zbog viška kilograma i lošeg tena.
Pogledaj originalni članak

Jedna od najljepših žena Hollywooda progovorila je o ulasku u filmsku industriju i probijanju na vrh. Iznenadila je priznanjem da je s 25 godina bila u teškoj depresiji zbog viška kilograma i lošeg tena.

- Imala sam akne, lice pune prištića! Moj loš izgled bacao me u duboku depresiju - požalila se Salma.

Osim što je imala problema s tenom, uredali su i prekomjerni kilogrami jer glumica je spas potražila u hrani.

- Tih dana bila sam po cijele dane u hladnjaku. Bila sam debela i očajna, nisam željela izaći iz kuće - dodala je ljepotica.

Naglasila je da je najveće zasluge za njen oporavak imao redatelj Alfonso Cuarón, koji ju je podučio meditaciji i opuštanju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

RE
reason
16:25 01.04.2012.

Da sam ja novinar osjećao bih se užasno glupo i praznoglavo da gubim vrijeme na pisanje o ovim debilnim brigama neke tamo bogatunke.. no da, zato valjda i nisam novinar.

SP
spec
20:25 01.04.2012.

Ma jest. Sjecam se i jedne epizode iz Oprah showa kad je ova pozvala u studio neke debeleoguze kravetine koje imaju problem sa viskom kila i predstavila to kao neki svjetski problem nad kojim bi svi trebali naricati a samo zbog toga jer se te sto-tonke vole prezderavati.Namjesto da oplakuje glad u svijetu ona narice nad ovima koje ocito imaju hrane na bacanje.Da samo prestanu zderati problem bi se rijesio.Da se covjeku sve zgadi.