vatrena meksikanka

Salma Hayek u 44. zadovoljna je svojim izgledom, ali ne i grudima

Foto: Pixsell
Salma Hayek u 44. zadovoljna je svojim izgledom, ali ne i grudima
17.08.2011.
u 15:13
Lijepa glumica pokrenula je liniju svoje kozmetike, a zadovoljna izgledom postala je tek na pragu četrdesetih. Prije toga često se nalazila na meti poruge jer je nekome bila preniska ili pretamna
Pogledaj originalni članak

Meksička glumica Salma Hayek i u 44. godini izgleda odlično, a kada su je na nedavnom snimanju za naslovnicu časopisa Allure pitali kojim dijelom tijela nije zadovoljna, odgovorila je – grudima.

– Bile su puno ljepše prije, recimo, desetak godina, ali ne žalim se! – odgovorila je glumica.

Sigurna u sebe, svoj izgled i seksepilnost postala je kaže tek na pragu 40-ih godina, a prije toga, iako iznimno lijepa, imala je problema.

– Često sam se nalazila na meti poruge jer sam nekome bila preniska ili previše tamnoputa – ispričala je Salma i nastavila:
– Nekome će se to možda učiniti nepovezivim s Meksikom u kojem sam odrasla, ali doista je bilo tako.

Na kraju joj je njen izgled, uz talent za glumu, osigurao život i otvorio svijet slave, a na svojoj ''koži'' danas dodatno zarađuje.
– Ljetos sam pokrenula vlastitu liniju kozmetike koju sam nazvala Nuance, a posvetila sam ju svojoj baki koja je proučavala bilje i spravljala kreme i napitke za bogate supruge meksičkih državnika. Baka je i na mojoj koži počela raditi kada mi je bilo 12 godina. Nikada mi nije dopuštala da lice perem sapunom, a jednom mi je čak obrijala glavu i namazala je nekom mašću za rast kose. Ne znam je li to pomoglo, ali kosa mi je cijeli život sjajna – otkrila je Salma.

Glumica je u braku s Francoisom-Henrijem Pinaultom, 49-godišnjim biznismenom i vlasnikom ekskluzivnih marki kao što su Gucci, Yves Saint Laurent i Balenciaga, a za kojeg je nedavno otkriveno da je otac četverogodišnjeg sina bivše manekenke Linde Evangeliste.


Salma i Pinault roditelji su trogodišnje kćerkice Valentine.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

FE
Felicijen
18:22 17.08.2011.

Tja, gravitacija radi svoje. I mi muški s njom imamo problema...

BU
Budjo
18:25 17.08.2011.

Salma Hayek je iz Jordana!