NAJPOŽELJNIJI NEŽENJA

Samozatajni Rebić (27) javio se na Instagramu nakon dugo vremena šutnje

Foto: Instagram
Ante Rebić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ante Rebić
Foto: Instagram
Ante Rebić
27.03.2021.
u 14:01
Reprezentativac i zvijezda Milana Imoćanin Ante Rebić (27) javio se na Instagramu. Nogometaš ne dijeli često trenutke iz privatnog života na društvenim mrežama.
Pogledaj originalni članak

Proslavljeni nogometaš Ante Rebić (27) svakim potezom na društvenim mrežama izazove pažnju medija. Naime, ovaj Imoćanin nije često prisutan na Facebooku ili Instagramu, stoga posljednja objava nije prošla nezapaženo. 

Na njoj je njegov pas Snoopy koji sjedi u dvorištu na kamenom trijemu kuće, a on je česta zvijezda njegovih objava pa ne čudi da mu je posvetio i ovu. 

Foto: Instagram

Samozatajni Rebić inače dolazi iz malog sela Vinjana Donjih te premda je igrao u finalu Svjetskog prvenstva i za momčadi kao što su Fiorentina, Eintracht i Milan nikada nije zaboravio odakle dolazi te je zaradu dijelio s ljudima svog rodnog mjesta. O njemu nedavno tvitao i jedan profil posvećen AC Milanu.

“Volim uzeti četverocikl i osamiti se u brdima oko Imotskog, mog grada. Odem s prijateljima, ponesemo hranu i odemo gore u šumu gdje nema nikoga, čak ni signala. Ako umrete, nitko vas neće pronaći", prenijeli su njegovu izjavu.

Ranije ovog mjeseca Rebić je dobio crveni karton zbog psovanja suca u drugoj minuti sudačke nadoknade u dvoboju Milana i Napolija. Imoćanin stoga nije igrao protiv Fiorentine (21.ožujka) i neće moći na zeleni travnjak protiv Sampdorije (3. travnja).  

Kažnjen je još jedan Hrvat, Veronin trener Ivan Jurić, i to zbog komentiranja sudačkih odluka u ogledu Sassuolo - Verona. Jurić će propustiti jednu utakmicu i mora platiti kaznu od 10.000 eura.

Pogledajte najbolje trenutke s ovogodišnje dodjele Večernjakove ruže.

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LA
lak0
16:08 27.03.2021.

Kad je Antiša odlazio iz Eintrachta, jedan komentar čitatelja bio je: "Bog dao, Bog uzeo." U drugom je neki/neka obožavatelj napisao: "Bog, ti neodoljivi (vrući) komade!"

ER
EroK
15:19 27.03.2021.

Ovdje opet pljuvanje po Hrvatima! Bljak!