konačna odluka

Sandra Bullock kamionom pokupila stvari iz suprugove kuće

Foto: Pixsell
Sandra Bullock kamionom pokupila stvari iz suprugove kuće
04.04.2010.
u 13:20
Dok je njen muž Jesse James u klinici na liječenju, ispred kuće u Los Angelesu primijećen je kombi i radnici koji su u njega unijeli neke komade namještaja i kutije
Pogledaj originalni članak

Glumica Sandra Bullock potvrdila je svoju odluku da se rastane i odseli iz svojeg bračnog doma u Los Angelesu. Naime, dok je njen suprug Jesse James u Arizoni u klinici za liječenje seksualne ovisnosti u nadi da će tako spasiti njihov brak, ispred njihove kuće primijećen je kamion za selidbu. Radnici su se ispred kuće zadržali oko sat vremena i iz nje iznijeli kauč, neke komade namještaja i puno kartonskih kutija.

Sandrin i Jesseijev petogodišnji brak raspao se kada je glumica prije nekoliko tjedana saznala da ju je on varao s modelom Michelle McGee. A poslije tog saznanja pojavilo se u javnosti još nekoliko priznanja njegovih ljubavnica kao i otkriće da je žene upoznavao i spavao s njima čak i preko interneta.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.