dirljiva objava

Sandra Perković i Edis proslavili su važnu godišnjicu, a ona otvorila dušu: Nisi dozvolio da ni pola suze zbog tebe potekne

Foto: Instagram screenshot
Sandra Perković
Foto: Instagram
Sandra Perković
Foto: Instagram
Sandra Perković
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sandra Perković
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Sandra Perković
29.01.2022.
u 13:50
Sandra i Edis u vezi su već 10 godina, a Perković rijetko objavljuje detalje iz privatnog života, tako da je ova dirljiva objava mnoge iznenadila.
Pogledaj originalni članak

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković (31) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj pozira sa svojim dečkom i trenerom Edisom Elkasovićem. Sandra i Edis u vezi su već 10 godina, a Perković rijetko objavljuje detalje iz privatnog života, tako da je ova dirljiva objava mnoge iznenadila. 

"HVALA TI što si svaku moju bitku do kraja sa mnom odigrao, čak i onda kada ne bih pobjedila, učinio bi sve da se osjećam kao pobjednik!
HVALA TI što si svaku moju suzu obrisao i što nikada nisi dozvolio da ni pola suze zbog tebe potekne.
HVALA TI što si uvijek bio moj oslonac i onda kada sam se osjećala kao da sam jedina na svijetu, što bi me uvijek čvrsto zagrlio i rekao da će sve proći.
HVALA TI što si učinio da nikada ne budem tužna, da uvijek volim i osjećam se voljeno!
HVALA TI na svemu JEDINI MOJ! Sretnih nam 10. godina zajedništva , ljubavi, sreće i tuge, uspona i padova, sada kada smo toliko prošli i nismo posustali, idemo do STOTKE 

VOLIM TE !! " napsiala je Sandra uz fotografiju na kojoj se ljubi s Elkasovićem

 

Inače, Sandra je nedavno u velikom intervjuu otvorila dušu i progovorila o ljubavi s Elkasovićem. Otkrila je i osjeća li pritisak oko potencijalne svadbe. 

„Mi smo definirani par, hoće li se to u nekoj skorijoj budućnosti dogoditi - vjerojatno i hoće. Gledamo prema tome, prvi put smo možda i pričali o tome, ali to nije stvar koja mene opterećava. Ne živim na opterećenje društva. Mladi smo, zdravi, živimo život i volimo se više od 80 posto parova koji imaju prstenje, djecu... Kad poželimo napraviti sljedeći korak - on će se dogoditi. Ne volim ništa isforsirano, a najmanje bih voljela da je to isforsirano", kazala je Perković.  Dodajmo još da su atletičarka i njen trener u posljednje vrijeme puno putovali, a sve fotografije je Sandra dijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glazbenik godine

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.