dobar razlog

Sandra Perković deaktivirala je profil na Instagramu, a otkriveno i što se krije iza povlačenja

Foto: Instagram screenshot
Sandra Perković
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Sandra Perković
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Sandra Perković
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
28.04.2022.
u 12:05
Razlog tome ozbiljne su pripreme za nova natjecanja, treninzi dva do tri puta tjedno, a smatra i da joj Instagram općenito oduzima jako mnogo vremena
Pogledaj originalni članak

Mnogi su primijetili da naše vrhunske sportašice Sandre Perković (31), koja je često objavljivala fotografije na svojim društvenim mrežama, već dulje vrijeme nema na Instagramu. Ne samo da ne objavljuje već joj nema ni profila. 

Sada je sportašica napokon otkrila razlog tome. 

Kako Story doznaje, isprva se odlučila odreći ove društvene mreže samo u vrijeme korizme, no i nakon završetka korizme, Sandrin profil na Instagramu i dalje je ostao neaktivan.

Razlog tome ozbiljne su pripreme za nova natjecanja, treninzi dva do tri puta tjedno, a smatra i da joj Instagram općenito oduzima jako mnogo vremena, a trenutačno je usredotočena isključivo na sportske uspjehe.

Podsjetimo, dok je imala profil na toj društvenoj mreži, Sandra je pratitelje zadivila svakom novom fotografijom na kojoj je pokazivala dijelove iz svog sportskog, ali i privatnog života. Sa svojim dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem jedno je vrijeme uživala na nepoznatoj egzotičnoj lokaciji s koje je objavljivala fotografije u kupaćim kostimima kojima je dodatno oduševila pratitelje isklesanim  i preplanulim tijelom u badiću.

Sandra i Edis upoznali su se 2012. godine, a prije nego što je postao njezin trener i sam je bio uspješan sportaš – bacač kugle.

VIDEO Sve o uspjehu i propasti Višnje i Zdravka Peveca

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

BE
bezvrijedanyugodinar
15:14 28.04.2022.

Kad se počela naslikavati, rezultati trpe, šteta

FO
fouche541
13:57 28.04.2022.

Trebala bi trenirati dva do tri puta dnevno ako želi biti najbolja.A na ovoj slici je toliko ružna da bi joj bilo najbolje da se bavi onim u čemu je stekla svjetsku slavu.

PR
prajdali100
13:44 28.04.2022.

Sandra usne su ti upadljivo velike.