SVEMOGUĆI PAR

Sedam milijuna lajkova u manje od 24 sata! Ronaldo je jednom fotografijom oborio rekord

Foto: Instagram
Foto: Maurizio D'Avanzo/Milestone Media/PIXSELL
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Andrea Raffin/KIKA/PIXSELL/KIKA/PIXSELL
Georgina Rodriguez
Foto: instagram.com/georginagio
Georgina Rodriguez
Foto: instagram.com/georginagio
Georgina Rodriguez
Foto: Instagram
Cristiano Ronaldo
Foto: HNS
Ronaldo
Foto: Instagram
Foto: instagram.com/cristiano
Cristiano Ronaldo
Foto: Instagram
Foto: Instagram
02.01.2021.
u 13:50
Poznati nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova zaručnica Georgina Rodriguez te njegovo četvero djece proslavili su zajedno Novu godinu. Ronaldo je podužom objavom na Instagramu čestitao svima, a fotografija je oborila rekord.
Pogledaj originalni članak

Na bijelom kauču okružen balonima u znaku proslave Nove godine, Cristiano Ronaldo pozirao je sa partnericom Georginom i njegovo četvero djece - sin Cristiano Jr., blizanci Eva i Mateo te najmlađa Alana Martina.. Idilična fotografija prikupila je sedam milijuna lajkova u manje od 24 sata te time oborila rekord objava na Instagramu u novogodišnjoj noći.

Foto: Instagram

- 2020. godina nije bila lagana, u to nema sumnje. Nitko ne može biti ravnodušan prema boli i patnji koje je covid-19 donio na svijet. Ali sada je vrijeme da se vratimo i pokažemo da, zajedno, možemo napraviti razliku. Jer, bez obzira na to koliko je pad težak, ono što nas stvarno definira je način na koji ustanemo i koliko smo brzo spremni na nove prepreke. Pokušajmo, dakle, 2021. godinu pretvoriti u prekretnicu, novi početak.. Jer svi mi i dalje možemo postati bolje verzije sebe. A ako sve to napravimo zajedno, to bi zapravo mogla biti tajna da stvari krenu na bolje - poručio je nogometaš koji na fotografiji zrači ponosom i srećom, unatoč nedaćama koje su snašle cijeli svijet u protekloj godini.

Sličnu je fotografiju objavila i Georgina te skraćeno poručila: "Moja sudbina".

Foto: Instagram

Inače, talijanski mediji u studenom su pisali kako se par vjenčao u tajnosti u Maroku te da su istoga dana otputovali u Madeiru kako bi njegovi odvjetnici u Ronaldovoj oporuci uključili i Georginu.

 

 

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

JM
ja-ma
14:39 02.01.2021.

Znači dva članka o lajkovima i onda se čudite što su nam djeca depresivna.

Avatar Asterix
Asterix
14:56 02.01.2021.

Da sam ovako bogat vrlo dobro bi razmislio hoću li uopće prosipati pamet i pisati o dobroti, zajedništvu, prekretnicama i novim počecima.

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
14:57 02.01.2021.

taj čovjek sve što takne..., ma i sve što pogleda..., pretvori u zlato. Koja karma....!!!