zajedno imaju 2 djece

Seks ikona osamdesetih otkrila da se razvela nakon 26 godina braka, otkriveno i je li u pitanju treća osoba

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Instagram
Kim Wilde
Foto: Instagram
Kim Wilde
Foto: Instagram
Kim Wilde
22.12.2022.
u 16:00
Hala Fowlera je Kim Wilde upoznala na rock operi Tommy, a samo šest mjeseci kasnije su se vjenčali. Zajedno imaju dvoje djece, sina Harryja, koji ima 23 godine i kći Rose koja ima 21 godinu.
Pogledaj originalni članak

Kim Wilde, mnogima omiljena glazbenica iz 80-ih, šokirala je obožavatelje objavom da se razvodi. Ova 62-godišnjakinja je na društvenim mrežama objavila kako je nakon 26 godina njenom braku s Halom Fowlerom došao kraj. 

- Kim Wilde i Hal Fowler žele objaviti da su se još prošle godine sporazumno rastali, a potom i razveli. Nikakva treća osoba nije uključena. Ostali su i dalje u dobrim odnosima i jedno drugome žele samo najbolje u sljedećim fazama života. Oko ove teme neće biti daljnjih komentara ili izjava - objava je koja je osvanula na Twitteru pjevačice, a dodano je i da je zajednička. 

 

Hala je Kim upoznala na rock operi 'Tommy', a samo šest mjeseci kasnije su se vjenčali. Zajedno imaju dvoje djece, sina Harryja, koji ima 23 godine i kći Rose koja ima 21 godinu. 

Podsjetimo, Wilde se prije nekoliko godina našla na naslovnicama svjetskih medija kada je tvrdila da je vidjela izvanzemaljce.

- Bila sam u vrtu s prijateljem i suprugom dan nakon što je umro Michael Jackson i vidjeli smo dva jaka svjetla na nebu. Izgledala su poput mjeseca, ali puno veće. Lebdjela su, a onda su se počela brzo kretati cik-cak i to je potrajalo 20 minuta. I nismo bili jedini koji su to vidjeli, o tome se pisalo i u lokalnim novinama. To mi je promijenilo život, osjetila sam povezanost sa svemirom, to me inspiriralo i donijelo mi nadu. Mislim da je to kao kad netko kaže da je vidio Boga - kazala je u razgovoru za BBC. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

DU
Deleted user
17:26 22.12.2022.

Slatkica, lipuškasta plavušica, u ono vrime. :) Jako mi draga pjevačica. Njezina obrada stvari The Supremes - "You keep me hangin' on" mi je odlična, izvrsna, fantastična, za mene bolja od originala. Još bi' izdvojila i njene stvari "Cambodia", "A view from a bridge", "Chequered love", "Never trust a stranger", "You came" (iako malo, za moj ukus, onaj glazbeno sladunjavi dio 1980.-ih, ali, isto može proći :) ). Ugodna glazbena i vizualna pojava, posebno u ono vrime.

AR
ArsenT
16:10 22.12.2022.

Pamtim kao da je danas bilo davne negdje 1981. djevojka u klupi ispred mene se okrenula i rekla mi "Ja ti slušam Kim Wilde!"

LO
Loris
16:44 22.12.2022.

Love blond, Cambodia …