zanosna ester

Seksi Čehinja najljepša je gošća Wimbledona

Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
Ester Satorova
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
Ester Satorova
Foto: John Walton/Press Association/PIXSELL
jelena ristić
Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL
novak đoković
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
kim sears
Foto: Press Association/Pixsell
Andy Murray Kim Sears
27.06.2014.
u 20:00
Dok traje Wimbledon, tenisače bodre njihove ljepše polovice, a tri najpopularnije su Britanka, Čehinja i Srpkinja
Pogledaj originalni članak

Termin WAGs (Wife and Girlfriends) u upotrebu su uveli britanski tabloidi, a obuhvaća supruge i djevojke sportaša, u prvom redu nogometaša. No, značenje pojma proširilo se te se posljednjih dana, osim u kontekstu SP-a u Brazilu, spominje i u teniskom svijetu.

Potpora na tribinama

Dok traje Wimbledon, najpoznatiji Grand Slam turnir, neizbježno u publici sjede djevojke i supruge teniskih igrača. Strani mediji u tri najpopularnije teniske WAGs-ice svrstali su Britanku, Čehinju i Srpkinju.

Veliku Britaniju predstavlja Kim Sears, 27-godišnja djevojka Andyja Murraya koji je prošle godine osvojio Wimbledon. Njegova je djevojka to doživjela vrlo emotivno te je plakala, a svojim suzama osvojila je simpatije nacije koja je Murraya nakon pobjede doživljavala kao heroja. Opaka protivnica Murrayevoj djevojci na ljestvici najljepših WAGs-ica češka je manekenka Ester Satorova, 22-godišnja djevojka Tomasa Berdycha, trenutačno šestog igrača svijeta.

Godi mu promjena

Par je zajedno od jeseni 2012., a prije Ester Tomas je bio u vezi s tenisačicom Lucie Šafářovom. Nakon što je prohodao s Ester, Berdych je izjavio da osjeća veliku promjenu otkad nije u vezi s kolegicom iz istog sporta.

– Prije sam mislio da je najbolja moguća opcija biti u vezi s nekim tko je u istoj branši kao i ja. Sad vidim da to nije točno. Previše mislim na tenis pa mi je drago da sam upoznao nekog s drukčijim iskustvima – kazao je tenisač.

Još je jedna ljepotica na teniskim terenima, Srpkinja Jelena Ristić, zaručnica Novaka Đokovića. Par je zajedno već cijelo desetljeće, a ove će godine napokon stati pred oltar. Razlog za veselje, sve da Novak i ne pobijedi na Wimbledonu, bit će im rođenje djeteta koje očekuju u listopadu.

>>Zaboravite nogomet, stigle su nove vladarice zelenih travnjaka!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.