SELENA GOMEZ

Pop zvijezda je zamalo umrla nakon teške operacije

Foto: Press Association/PIXSELL
Selena i Francia
Foto: Press Association/PIXSELL
Selena Gomez
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
Selena Gomez
Foto: Instagram
Selena Gomez
09.03.2018.
u 15:24
Oporavak je bio težak. Obje smo imale komplikacije nakon operacije. Nakon što sam se probudila poslije operacije dočekala me njena SMS poruka u kojoj je napisala kako je strah. Morali su joj uzeti venu iz noge i napraviti novu arteriju, kako bi moj bubreg profunkcionirao u njenom tijelu. Zamalo je umrla - rekla je Raisa.
Pogledaj originalni članak

Pop zvijezda Selena Gomez lani je zamalo umrla zbog komplikacija nastalih nakon presađivanja bubrega, otkrila je američkim medijima glumica  Francia Raisa, njena najbolja prijateljica, koja joj i donirala bubreg.

- Oporavak je bio težak. Obje smo imale komplikacije nakon operacije. Nakon što sam se probudila poslije operacije dočekala me njena SMS poruka u kojoj je napisala kako je strah. Morali su joj uzeti venu iz noge i napraviti novu arteriju, kako bi moj bubreg profunkcionirao u njenom tijelu. Zamalo je umrla - rekla je Raisa.

Djevojke su operaciju čuvale od javnosti jer je oporavak dugo trajao, a one su zbog svega bile u depresiji.

- Seleni sam odlučila dati svoj bubreg nakon što se rasplakala kod mene i rekla kako je lista čekanja za novi bubreg sedam do 10 godina - rekla je Francia. Djevojke su o operaciji javno progovorile prošlog ljeta, kada su objavile zajedničku fotografiju na Instagramu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BA
basilije
01:46 10.03.2018.

to je prijateljstvo!!!