KAO U BAJCI

Serena Williams zablistala u prekrasnoj vjenčanici na svoj poseban dan

Foto: Instagram
Serena Williams
Foto: Instagram
Serena Williams
Foto: Reuters
Serena Williams
Foto: Reuters
Serena Williams
Foto: Press Association/PIXSELL
Serena Williams i Alexis Onahian
19.11.2017.
u 10:46
- Najbolja si na svijetu, i to ne samo kao sportašica, već i kao majka i supruga. Uzbuđen sam što ćemo zajedno napisati još mnoga poglavlja naše bajke - napisao je na Instagramu zaljubljeni Ohanian
Pogledaj originalni članak

Serena Williams, nekadašnja najbolja svjetska tenisačica i trenutno 22. na WTA ljestvici udala se za osnivača Reddita Alexisa Ohaniana na svadbi koja je održana u Centru za suvremenu umjetnost u New Orleansu, a koštala je milijun dolara.

Roditelji male Alexis Olympie blistali su od sreće, a Serena je izgledala predivno u vjenčanici  s potpisom Sarah Burton za Alexandera McQueena.

Zaljubljeni Ohanian obratio se supruzi na Instagram ovim riječima:

- Najbolja si na svijetu, i to ne samo kao sportašica, već i kao majka i supruga. Uzbuđen sam što ćemo zajedno napisati još mnoga poglavlja naše bajke.  I sve što sam do sad uradio, sve što sam postigao u karijeri i životu za posljednje 34 godine je ništa u odnosu na ovo što radimo danas. Toliko sam sretan i zaljubljen.

 

Svadbi su prisutvovali najbliži prijatelji para, među kojima i zvijezde poput Beyonce, Kim Kardashian, Kelly Rowland, Ciara i drugi.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.