prste k sebi

Sergeja Trifunovića pretukao dečko djevojke koju je zavodio

Foto: pixsell
Sergeja Trifunovića pretukao dečko djevojke koju je zavodio
06.10.2011.
u 10:38
Trifunović je pijan stigao u kafić u kojem je počeo zavoditi djevojku vlasnika kluba. Glumac tvrdi da je razdvajao ljude koji se se potukli
Pogledaj originalni članak

U srijedu rano ujutro glumac Sergej Trifunović potukao se s vlasnikom kluba u Novom Sadu gdje je bio u noćnom izlasku, piše srpski Press.  Sukobio se s Nemanjom Pavlovom, pobjednikom prvog srpskog Survivora, a kako tvrde gosti, razlog je navodno bila Nemanjina djevojka Dunja koja se svidjela Sergeju.

Trifunović je u klub došao pod utjecajem alkohola i odmah mu je oko zapelo za Dunju koja je inače bivša manekenka. 

– Prije dolaska u Nemanjin kafić glumac je bio u još dva lokala. Čim je stigao, počeo se udvarati Dunji koja ga je nekoliko puta odgurnula i pokušavala mu objasniti da je zauzeta – rekao je izvor te dodao da se i Nemanja trudio Sergeju na lijep način objasniti da se makne od njegove djevojke. Kad mu to nije uspjelo, izbila je tučnjava.

– Pavlov je Trifunovića bacio na pod i udarao. Sergej se na podu izvijao od bolova i rukama je pokušavao zaštiti glavu. Prestali su se tući tek kad su Nemanju prijatelji odvukli na drugi kraj kafića, a Sergeja su izbacili – tvrdi izvor, a Sergej tvrdi drugačije. 

– Nevin sam, svega mi. Samo sam razdvajao ljude koji su se potukli, znate već kako je kad se u kafiću nađu pijane glave – rekao je Sergej .

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

BM
Boris Markovic
11:47 06.10.2011.

@MarkoHr: Trifunovic je glumac. Glumio je u nekoliko odlicnih filmova od kojih izdvajam \"Bure baruta\" i \"Kad porastem bicu kengur\". Preporucujem ti da ih pogledas. Ako te zanima da saznas nesto vise o njemu, imas dosta na netu.

KV
kvatrić
12:30 06.10.2011.

Ni meni nije jasno zašto tučnjava polusvijeta iz srpske birtijetine mora biti vijest u Hrvatskoj. Stalno nas gnjave sa zapadom, EU itd. i istodobno nas maltretiraju sa idiotskim vijestima iz Beograda, Sarajeva i sličnih \"regionskih\" vukojebina. Ako već objavljuju te tzv. showbiz vijesti, zašto one nisu iz Beča, Praga, Budimpešte... Zar ne bi trebali težiti boljima, a ne gorima od sebe?

Avatar MarkoHR
MarkoHR
11:01 06.10.2011.

Sve je napisano, samo ne ono najvažnije: tko je uopće taj Trifunović, i po čemu je to toliko poznat, da bi čitatelji VL-a iz Hrvatske trebali znati tko je on?