Nije se najavila

Sestra joj je stigla na kućni prag i osiguranje ju je odmah potjeralo

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
07.10.2018.
u 17:35
Samantha Markle stigla je u London s namjerom da vidi sestru Meghan, ali čim je došla do ulaza u palaču Kensington osiguranje ju je poslalo prema izlazi, a ona im je dala pismo za sestru koja je sad vojvotkinja.
Pogledaj originalni članak

Samantha Markle, polusestra glumice i sada vojvotkinje Meghan Markle stigla je u Veliku Britaniju kako bi gostovala u televizijskim 
emisijama i kako bi, očito, opet dobila komadić medijske pažnje.

Otkako se njena sestra udala za princa Harryja ne prestaje ju vrijeđati i koristi svaku priliku za to, a danas je pokušala ući u Kensingtonsku palaču. Pojavila se pred kućnim pragom svoje sestre i  njenog supruga, a tjelohranitelji su je morali otjerati, piše The Mirror.

Došla je nenajavljena i nepozvana i zato ju je osiguranje zamolilo da se udalji od palače. Prije nego se uputila prema izlazu dala je osiguranju pismo za Meghan, a na izlazu je još kao suvenir kupila masku s likom princa Harryja.

Kada je dolazila u London Samantha je najavila da će napraviti scenu ako je sestra ne pristane primiti i očito se neće zaustaviti samo na ovoj posjeti.

Pogledajte zbog kojeg detalja se pojavila sumnja da je Meghan trudna

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DU
Deleted user
18:01 07.10.2018.

Uz ovakvu familiju ne treba ti neprijatelj !!

ST
stipe123
17:58 07.10.2018.

Facu kao Meghan nema ni jedna u porno industriji. Creme de la creme!

SA
sargu123
18:36 07.10.2018.

Meni ova Meghan pomalo sliči na mentalno poremečenu osobu. Onako, po držanju, izjavama, ponašanju uostalom. Koja bi se normalna cura upustila u brak s nekim čiji je život od rođenja do smrti propisan regulama iz usta prastare babetine i kanona crkve?